13 utomhusdekorationsidéer Under Julen

1. Utveckla en design för semesterlandskap.

Hängande lampor runt huset under jul anses vara en klassisk touch . Men de mest fantastiska utomhusdekorationsidéerna för utomhusjul är den som innehåller naturliga element som buskar, träd och marktäckare. Alla dessa element kan användas för att skapa en magisk scen som gör alla dina gäster och grannar mållösa. Det beror på att dekorerade planteringar förbättrar utsikten över hela ditt hus.

2. Dekorera vilket träd som helst.

Vad du tänker på när du tänker på de bästa utomhusväxterna för vinterlandskapet är vintergröna. Ett bra exempel är de växter som är mest kända för jultraditionen. Släng dock inte buskarna och träden först. Det beror på att bladlösa grenar och trädstam ger ett fantastiskt utrymme för att installera mer utomhusbelysning.

3. Förbättra utseendet på ytterdörren med dvärg Alberta Granar.

När det kommer till utomhusdekorationsidéer med jul dekorationer, få växter används vanligtvis för att förbättra landskapet i entrén. Ett utmärkt exempel på sådana växter är dvärg Alberta granar. Dessa växter tar lång tid att växa och de kan odlas i behållare.

Till scen kan inte vara komplett utan att införliva en julkrans på båda dubbeldörrarna. Huvudsyftet med att göra detta är att matcha scenen med temat dvärg Albertagran och att hålla den balanserad.

4. Plantera en julgran utanför och dekorera den.

Vad de flesta tänker på när du nämner julgransdekoration är en inomhusmiljö. Men om du råkar ha en fantastisk växt som växer på din gårdsplan, såsom Colorado-blågranen, kan du förbättra utseendet på ditt hus genom att fästa några prydnadsföremål under denna semesterperiod.

5. Använd den horisontella förgreningen.

Vissa trädgrenar växer i det vanliga mönstret, och istället växer de i en horisontell design. Ett utmärkt exempel på ett träd som har sådana grenar är kornelträdet. Hem som har det här trädet växande på sin gårdsplan får förmånen att dekorera det med olika juldekorationer.

6. Förbättra jullooken med fönsterlådor.

Under kalla vintrar är det omöjligt att få naturligt starkt ljus, vilket orsakar växterna att ha olika färger. Därför är de enda fönsterlådorna du kan lita på under denna semesterperiod prydnadsföremål, band och vintergröna grenar.

Du kan göra stor skillnad genom att använda småsaker för din dekoration. Allt du behöver göra är att lägga till något unikt för att skapa en betydande inverkan på fönsterrutan. Så att när du tar en närmare titt på fönsterlådan ser du minst fyra brunaktiga saker. Dessa föremål är lotuskapslar och kan köpas i hantverksbutikerna.

7. Betona mer på girlanger.

När det kommer till att använda vintergröna girlanger för dekoration är allt du behöver göra lägga till mer belysning. Detta kommer att bidra till att förbättra designen av din ytterdörr. Dessutom är de flexibla och kan täcka ett stort område.

Girlander kan anpassa sig till alla aktiviteter, vilket gör dem bekväma att dekorera. Dessutom kan du hänga dem runt huset och till och med på staketet. Nedan finns andra sätt du kan använda dem på:

 

  • Montera längs däcksräcken.
  • Vind runt verandapelarna.
  • Spiral ner i lyktstolparna.
  • Dekorera brevlådans inlägg.

 

  • Stick med spaljéer, bersåer, pergolor eller valv.

8. Använd grönt och rött.

Användningen av grönt och rött gör ett bra jobb med att införliva de två färgerna som är speciella under julen. Dessa färger är gröna och röda. Därför kan du ligga före spelet genom att lägga till röd belysning på ytterdörren.

grön färg kan förses med girlanger och kransar placerade på verandapelarna. Du kan lägga till mer stil till banden och kransen genom att inkludera de röda grenarna. Röda grenar kan placeras i urnorna eftersom de har ett fantastiskt utseende. En annan faktor som du måste erkänna om dessa grenar är att de finns på den röda kvistkornellträdet och tar tid att växa.

9. Förbättra utseendet på din dörröppning genom att hänga en fruktfläkt.

Julen ska börja vid dörren och det bästa sättet att uppnå detta är att hänga fruktfläktar i dörröppningen. Dessutom kan du också förbättra utseendet på din dörröppning genom att dekorera dessa fruktfläktar. De är också lätta att ordna och de hjälper till att injicera mer färg på din ytterdörr.

10. Förbättra utseendet på ditt staket.

Du kan också förbättra utseendet på ditt staket genom att ta dig tid att pynta denna jul. Istället för att ha samma vanliga staket kan du göra det till en fantastisk kranshållare.

11. Leta efter fler alternativ.

Husägare odlar olika växter runt sina hem så att de kan ha en rad häckväxter att dekorera under julen. Du kan använda julband och andra prydnadssaker för att dekorera dessa växter.

12. Lägg till julbelysning till dina planteringar.

Även om hängande julbelysning runt gården hjälper dig att uppnå det ultimata titta, glöm inte buskarna. Om du är en växt eller buskar som växer på väggen i huset, då kan du dra nytta av dem genom att lägga till fler lampor så att de kan lysa upp snön. Dessutom ser buskar mycket bättre ut när snö faller på dem. Julljus är en bra idé för utomhusbelysning för att få ditt hem att se fantastiskt ut denna julsäsong.

13. Använd de naturliga järnekväxterna för dekoration.

I åratal har järnekbuskarna alltid förknippats med jul, och dess fjädrar används för att göra en unik krans. Du kan lägga till en touch av denna fantastiska prydnad för att förbättra det övergripande temat. Dessutom kan du också använda dem för att dekorera lyktstolparna.

Husägare kan ordna med järnek i korg genom att inkludera tallkottar. Ett annat hantverksprojekt som man kan njuta av under julen är att skapa en kyssboll med riktiga växter. Det beror på att ett sådant projekt är roligt, enkelt och bara tar en kort tid att slutföra.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!