Rabattkoder Byggvaror & Byggvaruhus [Senaste Rabattkoder 2023]

Ska du köpa byggvaror, verktyg, tillbehör till ditt nästa renoveringsprojekt, eller inredningstillbehör?

Oavsett vad du ska köpa till ditt nästa bygg, inrednings-eller renoverings-projekt vill du givetvis se till att du får det bästa priset.

För att hjälpa dig med just detta delar vi med oss av de senaste rabattkoderna hos de främsta återförsäljarna i Sverige. Hittar du ingen passande rabattkod på denna sidan rekommenderar vi att besöka Kupongerna.se. Du kan på kupongerna hitta ett av Sveriges största utbud av rabattkoder på nätet.

Rabattkoder hos de främsta bygg och hemmafixbutikerna


Beijer Byggmaterial rabattkoder

Beijer byggmaterial är en av de främsta byggvaruhusen i Sverige. Beijer har ett enormt utbud av byggmaterial och tillbehör, inte minst när det kommer till virke och verktyg.  Beijers fokus är att tillgodose behoven hos stora och små byggföretag samt privatpersoner när det kommer till allt inom bygg.

Det är en svensk rikstäckande bygghandelskedja som finns på 82 orter, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Med en omsättning på cirka 8 miljarder och förvärv av flera stora byggbutiker har Beijer kommit att bli en av de största och mest populära byggvaruhuskedjorna i Sverige.

På senare år har Beijer fokuserat allt mer på att stärka sin e-handel, och givetvis finns det flera fördelar med att beställa online. Om du föredrar kan du dessutom beställa online och sedan hämta det på ett av deras varuhus vilket är både snabbt och smidigt.  Att beställa online är därför både praktiskt, smidigt, och spar dig tid. Dessutom kan du ta del av Beijers rabattkoder och kampanjer vilket gör att du dessutom kan få svårslagna priser.


GardenStore rabattkoder

4,5 stjärnor: utmärkt

35% Rabatt på mängder av varor!

Som namnet antyder är Gardenstore en butik som fokuserar på allt inom trädgård. Det är en svensk internetbaserad butik där du finner allt du behöver för din trädgård eller uteplats. Gardenstore har dessutom en butik som du kan besöka.

Gardenstore är störst i Sverige inom trädgårdsliv och är därför det naturliga valet för när du ska ta hand om eller göra om din trädgård.

“Vi är ett svenskt företag med målet att bli den bästa och mest heltäckande trädgårdsbutiken online i Europa. Vi vill bli bäst genom att erbjuda ett stort sortiment med välkända varumärken, förmånliga priser, flexibel logistik och branschens bästa kundservice.”


Granngården rabattkoder

2 stars: Poor

Få 5% rabatt på första köpet som företagskund!

Granngården är en butikskedja och e-handel med detaljhande linom trädgård, husdjur, lantbruk och skog, hus & hem, och mer. Det är en populär butik för djurägare, trädgårdsfixare och lantbrukare, med andra ord allt du kan tänkas behöva för det Jordnära livet.

Granngården har cirka 110 butiker i hela landet och ett stort utbud inte minst online. I onlinebutiken får du god överblick av alla produkter som butiken erbjuder, och dessutom kan du ta hålla utkik på Granngårdens rabattkoder för att få bästa möjliga pris.


Kjell & Company rabattkoder

Kjell & Company
4 stjärnor: bra

Kampanjer på mängder av varor!

 

Kjell & Company är en av Sveriges främsta butikskedjor inom främst hemelektronik. Det är också ett av Sveriges starkaste varumärken och en ledande aktör inom svensk detaljhandel.

Kjell & Company har 107 butiker i Sverige och 23 butiker i Norge och en växande e-handel. Utöver vanlig hemelektronik finner du massa varor och tillbehör för hemmet som du kan tänkas behöva när du renoverar eller bygger om. De har också ett visst sortiment av verktyg, men då främst för mindre projekt och hemmafixare.


Lamp24 rabattkoder

3 stjärnor: medel

Kampanjer på mängder av varor!

Lamp24 är en e-handel som specialiserar sig på lampor och är störst i norden på lampor och belysning. Även om det inte är inom bygg är det ett naturligt val när du ska inreda ditt hem och behöver snygga lampor. Lamp24 har ett enormt sortiment på över 30.000 lampor, så du kan vara säker på att du hittar just den lampan som du söker.


Lampgallerian rabattkoder

4,5 stjärnor: utmärkt

Hängande taklampor minst 20% rabatt!

Lampgallerian är en e-handelsbutik som precis som Lamp24 fokuserar på lampor och belysning. Lampgallerian har ett brett sortiment av lampor för alla stilar och ändamål och över 10.000 lampor online i sortimentet.


Markslöjd rabattkoder

4.5 stars: Excellent

Få 15% rabatt på ditt första köp!

Markslöjd är en e-handel som primärt fokuserar på belysning, med allt från taklampor, golvlampor, vägglampor och mycket mer när det kommer till belysning för hemmet. Till skillnad från både Lampgallerian och Lamp24 tillverkar Markslöjd sin belysning och har gjort så sedan 1963. Här hittar du både kvalitativa och snygga lampor med moderna designer som passar in i alla hem.


Proffsmagasinet rabattkoder

4,5 stjärnor: utmärkt

Metabo-kampanj med rabatt på mängder av verktyg!

Proffsmagasinet är det självklara valet för köp av verktyg och byggrelaterade produkter för många experter och hemmafixare.

Det är Sveriges ledande e-handel inom verktyg, laser- & mätinstrument och andra byggrelaterade produkter. För alla dina behov av byggrelaterade tillbehör har Proffsmagasinet ett stort och brett utbud av över 100 000 produkter i sortimentet som är noga utvalda från de bästa varumärkena.


Skånska Byggvaror rabattkoder

4 stjärnor: bra

Kampanjer på mängder av varor!

Skånska byggvaror har flera fysiska butiker i mellan- och södra Sverige samt en växande e-handel.  Skånska byggvaror grundades 1965 av Börje Blomkvist och såg på den tiden att behovet i Sverige av ett smidigare och billigare alternativ till den etablerade byggvaruhandeln ökade.

Skånska byggvaror har allt från uterum, ytterdörrar, garderober, och mycket annat. Vad som skiljer Skånska Byggvaror från andra byggvaruhus är att man kapar alla mellanled och fokuserar på en effektiv produktion genom att producera alla varor själva. Varorna är likt Ikea omonterade vilket förenklar både frakt och håller nere priserna.

Vad gäller kvalitet och produkter är vi inte som andra. Vi skapar produkter utifrån egna specifikationer och sätter vårt eget varumärke på dem. Det är vår kvalitetsstämpel till dig. För vi nöjer oss inte förrän vi känner en stolthet över produkten, och den uppfyller våra krav kring kvalitet och pris. Först då är den god nog åt dig. Vi vet att kvalitet lönar sig – och det vet våra kunder också.

För en smidig och bekväm upplevelse får du dina varor hemkörda till villauppfarten var du än bor i Sverige fraktfritt.


Verktygsproffsen rabattkoder

4,5 stjärnor: utmärkt

 

Kampanjer på mängder av varor!

Verktygsproffsen är en nätbutik för proffs och händiga som fokuserar på verktyg och kvalitetsmaskiner. Här hittar du vad som kanske är Sveriges största utbud av verktyg av alla dess sorter som du kan tänkas behöva till ditt nästa projekt. Och eftersom att verktygsproffsen är internetbaserade kan de minska omkostnaderna och hålla väldigt konkurrenskraftiga priser.

Vare sig du behöver en professionell skruvdragare eller en rotationslaser så har verktygsproffsen alla maskiner och verktyg du behöver för att genomföra ditt projekt på bästa sätt.


Reor och kampanjer för köp av byggtillbehör

Självklart vill vi köpa produkter, verktyg, och virke till det bästa möjliga priset. Oavsett om du ska renovera, inreda, eller bygga nytt. Ett riktigt bra sätt att göra det på är att hålla utkik efter rabattkoder innan du handlar. Många e-butiker erbjuder ständigt någon typ av rabattkod och erbjudande som du kan ta del av. Ovan kan du ta del av de senaste rabattkoderna när du ska handla utrustning för ditt nästa projekt.

Vissa erbjudanden och kampanjer kräver ingen rabattkod utan gäller en viss typ av vara eller under en utförsäljning. För att se de senaste kampanjerna och reorna kan du kika på denna sida där vi listar alla erbjudanden och kampanjer där du kan ta del av riktigt bra priser!

Pågående kampanjer på yxor


 

Pågående kampanjer på multiverktyg


 

Pågående kampanjer på verktyg


 

Pågående kampanjer på verktygspaket


 

Pågående kampanjer på borrmaskiner & skruvdragare


 

Pågående kampanjer på slipmaskiner


 

Pågående kampanjer på renovering & byggtillbehör


 

Pågående kampanjer på bygg & byggmaterial


 

Pågående kampanjer på cirkelsågar


 

Pågående kampanjer på sticksågar


 

Pågående kampanjer på sticksågar


 

Pågående kampanjer på geringssågar


 

Pågående kampanjer på vinkelsågar

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!