33 Unika Inflyttningspresenter för nya husägare

Att flytta in i ett nytt hem kommer med mycket stress.

Att packa upp lådor och att lossa möbler kan vara väldigt jobbigt. Men när allt är klart finns det inget mer spännande än att slå sig ner i hemmet och vara värd för en rolig inflyttningsfest.

Den här artikeln är den perfekta guiden du behöver om du har tur att vara en av de inbjudna gästerna till en inflyttningsfest men fastnat för den bästa och mest unika presenten att ge din värd.

Att ge din värd en fin och omtänksam present skulle garanterat ge dig stora poäng. Frågan du dock kanske brottas med är: “Vad ska jag ge dem i present?”

Lyckligtvis för dig finns det hundratals unika inflyttningspresenter att välja mellan. Vi har hjälpt till att göra saker enkelt genom att sammanställa de bästa inflyttningspresentidéerna som kommer att göra nya husägare superglada.

Bästa unika inflyttningspresenter

De här idéerna är inte bara budgetvänliga utan också kreativa och gör-det-självvänliga.

Mer intressant är att de kommer att göra andra gäster ganska avundsjuka när dina värd(ar) öppnar gåvan.

Låt oss sätta igång utan vidare!

1. Nyckelhållare

Det irriterande sökandet efter nycklar är över, och lösningen är snygg. En snygg nyckelhållare anpassad för att lägga till mer stil till inredningen i det nya huset kommer att vara väldigt praktisk. Det är en enkel men idealisk present som varje ny husägare kommer att uppskatta.

2. Husskylt i akryl

Ingenting säger “Detta är mitt hus” bättre än en husskylt, eller hur? Om det är modernt och beundransvärt gör det det ännu bättre.

3. Smart Lighting Starter Kit

Det här kitet gör att glödlampor kan slås på eller av med din telefon. Det är en behändig pryl som ger hemmet en fin estetisk och teknisk touch.

4. Väggkonst på husnummer

Detta konstverk är ett välkommet tillskott till alla hem. Den finns i olika färger och storlekar. Om du är kreativ och gör-det-själv-kunnig kan du designa en väggkonst anpassad för de nya husägarna. Du behöver bara några få verktyg som färger, färgrouge och kartong.

5. Blomsterprenumerationer

Att ta med en blomma till festen är mycket omtänksamt. Men ett årslångt blomsterabonnemang? Nu är det att tänka utanför boxen. Din värd kommer att bli förundrad, speciellt om de älskar att dekorera sitt hus med blommor.

6. Brownies

En låda med godsaker ger glada minnen. Så varför inte ge de senaste husägarna några läckra browniesgodis? De kommer definitivt att älska det!

7. Väggmonterad flasköppnare

En elegant och enkel väggmonterad flasköppnare är en perfekt present till nya husägare. Oavsett dess enkelhet är den oumbärlig i alla hem.

8. Kaffemaskin

Om dina värdar är kaffeälskare, varför inte ge dem en lättanvänd kaffemaskin? De kommer att tacka dig mycket för det!

9. Regnbågsdörrmatta

Vi slår vad om att din värds barn (om de har) kommer att tycka att detta är förtrollande. Dörrmattor behöver inte vara tråkiga; detta är redo att lysa upp dörröppningen. Det är också en gör-det-själv-vänlig present som du kan göra hemma.

10. Keramiska suckulentkrukor

Lägg till grönska i din väns hem med detta keramiska set. Oavsett om det är äkta suckulenter eller falska suckulenter, kommer detta grytset att ge färg till alla livsrum.

11. Rottingplanterare

En rottingplanterare är enkel, handvävd och naturlig — de som uppskattar naturen älskar denna gåva. Det kommer att ge en fin touch av estetik till din värds nya hem, precis som den keramiska saftiga potten.

12. Amazon Echo

Hur många gånger behöver vi en assistent som kan allt? Här är din chans att förvandla hemmet för din tekniskt kunniga värd med denna smarta enhet.

13. Vinglas

Vinglas är en klassisk gåva för inflyttningsfester. Det kan helt enkelt aldrig gå fel!

14. Marmorbrädeset med kniv

Marmor och serveringsbräda, en matchande kniv och ost (valfritt) kan få din värd att springa till köket under festen.

15. Två uppsättningar hängande korgar

För virkade älskare skulle detta vara ett mästerverk. Det är funktionellt som en plats för förvaring av föremål från frukter till paraplyer och växter.

16. “Home Sweet Home” Dörrmatta

Denna dörrmatta är en populär presentidé som du kan ge vilken ny husägare som helst. Den är snygg, praktisk och unik.

17. Geometrisk prydnadsfat

Bortsett från estetik, denna slitstarka plastbricka är också funktionell. Det är en säker behållare för att förvara nycklar, ringar och andra tillbehör som skulle passa i. Dessutom är den lätt att tvätta och relativt prisvärd.

18. Keramisk blomstervas

Det häpnadsväckande karosseri av en keramisk blomvas är tillräckligt för att få huvudena att vända sig när man går in i ett hem. Att ge detta i present till nya husägare är därför ett plus på alla sätt.

19. Moderna salt och pepparhållare

Stora presenter kommer i små förpackningar. Denna present kommer att vara praktisk i alla kök och kommer att vara ett chict tillskott till kökets design. Och det är förstås en ännu finare present till din matvän.

20. Kudde med monogram

Låt din värd ha en kudde med monogram för att fira sin inflyttningsfest. Det kommer att ge er båda ett oförglömligt minne att vårda för alltid.

21. Knutet dekorativt objekt

Ingen inredning kan vara komplett utan konst – och det här är konst. På den här lappen är en knuten och dekorativ bit för soffbordet ett måste.

22. Porträtt

Att ge bort ett porträtt gör mer än att bara visa konst; det gör husets inredning officiellt. Med detta kommer din värd inte att glömma dig i all hast.

23. Skålar för hallen

Dessa skålar skålar är perfekta för att hålla kort, smycken eller värmeljus.

24. Ugnsvantar

När det kommer till unikhet är ugnsvantar ett bra komplement till köket. De är lika bra som traditionella ugnsvantar och grytlappar och hjälper ägare att få ett bra grepp om varma rätter. Din värd kommer absolut att uppskatta dig för denna gåva.

25. Odlingsburkar

Om din naturälskande vän flyttade till ett litet utrymme är detta en idealisk present att ge dem. Burkarna passar bekvämt på en fönsterbräda, och allt frön behöver är vatten.

26. Anpassad returstämpeladress

Om den nya husägaren är en gammal skolkamrat som fortfarande föredrar sin handstil på papper, skaffa denna anpassningsbara returadressstämpel för sina kuvert. De kommer definitivt att skicka ett “Tack”-brev till dig.

27. Eterisk oljespridare

Håll doften i luften ljuvligt doftande i det nya hemmet med denna förstklassiga diffusor. Använd eteriska oljor som lavendel och eukalyptus för att ge hemmet en lugn och aromatisk aura.

28. Riskokare i mikrovågsugn

En riskokare i mikrovågsugn är en perfekt present till nygifta par. På bara 15 minuter gör denna riskokare fluffigt vitt ris som fyller magen med tack.

29. Badrock

Efter att uppackningen och inredningen av det nya hemmet är över är en spa-rutin en lämplig betalning för all stress. Denna molniga bomullsrock kommer att hjälpa de nya husägarna att ge sig själva en spabehandling hemma efter inflyttningsfesten.

30. Ananasljus

Ananas är en symbol för gästfrihet medan ljus representerar värme.

31. Personlig sminkkudde

Håll minnen vid liv med denna gör-det-självvänliga och hjärtvärmande sminkkudde. Du kan anpassa det genom att lägga till efternamnet och datumet då din vän flyttade in i sitt nya hem.

32. Tyngd filt

Det kanske inte verkar mycket i början, men det börjar att se ut som guld efter en god natts vila. Tyngda filtar lindrar också stress; de kommer att vara en fantastisk gåva till en arbetsnarkoman.

33. Fristående vinställ

Räkna med att bli inbjuden till middag efter att ha gett någon ny husägare denna unika gåva för att lagra sitt alkoholfria vin.

Sammanfattning

Stressen med att bosätta sig i ett nytt hem är tung, men en stor inflyttningsfest kan dämpa allt det. Och utan tvekan är inflyttningspresenter en av de saker som gör festen intressant och minnesvärd för värden.

Så, att ha en vacker och unik presentidé att ge nya husägare kommer att vara underbart.

Medan du noterar din budget och kvaliteten på presentidéerna du har i åtanke, är det viktigt att se till att dina gåvor är hållbara och användbara i din värds dagliga liv.

Det finns ingen kategori som passar alla, så vi rekommenderar att du väljer en gåva som passar den nya husägarens personlighet.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!