4 Skåp omvandlingsidéer för Extra Garderobsutrymme

Varje underutnyttjat utrymme i ditt sovrum rymmer bortkastad potential. Din garderob kan till exempel ha flera användningsområden, inte bara förvaring för kläder. Med lite inspiration kan du maximera användningen av din garderob och förvandla den till en mångsidig möbel.

Om du letar efter sätt att få ut det mesta av ditt rums kvadratmeter, är det nu den bästa tiden att ge din garderob ett snyggt utseende. Vad är några av de saker du kan göra för att dra mer nytta av det befintliga garderobsutrymmet? Om du nyligen har investerat i en inbyggd garderob renovering, vad är några funktionella alternativ du kan prova för att få lite extra lagringsutrymme?

Ett litet kontorsområde för att arbeta hemifrån

Att arbeta hemifrån är trenden nu för tiden, och att hitta den perfekta platsen för att koncentrera sig på ditt jobb är ett måste. har ännu inte tänkt på det, kanske din sovrumsgarderob har potential att användas för detta ändamål. Några extra hyllor i hörnet av en garderob kan vara utgångspunkten för att designa ett litet kontor.

Allt du behöver göra är att lägga till ett skrivbord och en bekväm stol. Du kan göra om hyllorna till förvaringsutrymmen för dina kontorsartiklar eller ta bort dem om de står i vägen. W med lite inredning och personalisering kan du förvandla området till det perfekta minikontoret som passar för det dagliga arbetet.

En liten armatur

En inbyggd armatur är en annan perfekt användning för extra garderobsutrymme. Allt du behöver är ett litet bord och stol, samt rätt belysningsarmaturer. Det som är bra med att använda en garderob är att du har gott om utrymme för att förvara alla dina skönhetssaker. Lägg till en spegel på väggen samt bra belysning inne i garderoben så är du klar.

En minibar

Att använda extra garderobsutrymme och förvandla det till en bar är en annan utmärkt idé. När du vill koppla av på ditt rum och ta en drink, så gör du det ha alla nödvändigheter redo. Du kan lägga till en liten barvagn för glas, flaskor och andra nödvändigheter. Ta bort hyllorna först, om du vill gömma vagnen inuti. Du kan också välja en skjutdörr för enklare åtkomst.

Förvandla en klädkammare till en yogastudio

För dem som har turen att ha en extra klädkammare kan du göra om den till en träning vrå eller en yogastudio. Ta först bort stavar eller hyllor som kan komma i vägen. Lägg till en matta på golvet för stoppning och måla om väggarna för en mer lugnande atmosfär. Andra designelement som stämningsbelysning hjälper till att göra utrymmet mer “zen” och perfekt för yoga och meditation.

Slutgiltiga tankar

Slösa inte bort något tillgängligt utrymme du har i ditt hem, särskilt en extra garderob. Allt du behöver är lite fantasi och lite kreativitet. Det finns inget behov av att spendera mycket eller renovera omfattande. När du maximerar potentialen i en garderob finns det mycket mer du kan göra förutom att använda den som förvaring.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!