6 Bästa Sätten att få ditt Hem att Kännas Mysigt

När vädret blir svalare tar du tag i din varmaste filt, en mugg med din varma favoritdryck och blir bekväm i soffan.

Men varför hitta tröst i ett specifikt område i din bostad när hela ditt utrymme kunde vara varmt och inbjudande? Förbered dig på att finna tröst på de sex bästa sätten att få ditt hem att kännas mysigt och välkomnande.

1. Förvara dina slängfiltar

Täckestegar och korgar är snygga och funktionella. Istället för att vika och lägga dina filtar åt sidan, placera dem i en korg eller visa dem på en stege håller dem alla på ett utrymme. Det är också en fantastisk touch som uppmuntrar dina gäster att sitta ner och stanna en stund.

2. Uppmärksamma den öppna spisen

För hem med eldstäder är detta ett utmärkt tillfälle att dekorera och accentuera området. Vaser och ljus placerade längs en avsats eller överhäng är enkla men attraktiva utsmyckningar för att klä upp din eldstad. Att ställa in en unik spegel ovanför kan också öka din eldstads personlighet.

3. Dekorera med blommor

Blommor är välkomnande accenter som passar alla badrum eller kök. Du kan välja ut ett sortiment som matchar rummet eller nöja dig med dina favoriter som lockar fram ett leende när du ser dem.

4. Prioritera rätt belysning

De rätta taklamporna i ditt hem sätter tonen för den övergripande känslan du och alla gäster kommer att ha under vistelsen. Beroende på storleken på rummen i huset vill du ha belysningsarmaturer som är tillräckligt starka för att lysa upp alla områden utan att överväldiga ögonen.

5. Levande ljus

Ljus är humörsättare och naturliga luktborttagningsmedel som kan ge en känsla av komfort till alla rum i huset. Skapa en attraktiv ljusdisplay på ditt soffbord för att översvämma rummet med varm omgivande belysning och få rummet att dofta fantastiskt.

6. Slängkuddar är de bästa kuddarna

Kuddar är bekväma tillägg till alla hem och soffor. De finns i alla former, storlekar och fyllningar, så du har aldrig slut på alternativ när du väljer rätt set för ditt vardagsrum. Kuddar är accenter som kan vagga ditt huvud för en välförtjänt tupplur.

Till och med ett av dessa sex sätt att få ditt hem att kännas mysigt räcker det för att förändra utseendet och känslan i ditt utrymme. Visst, du kanske fortfarande tar tag i din varma filt, men soffan är inte det enda alternativet nu.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!