8 skäl att lägga till ett Trädäck till ditt hem

Att lägga till ett däck till ditt hem kan verka som en skrämmande uppgift. Du måste överväga projektkostnad, din utrymmesbudget (gårdsutrymme kontra däck eller uteplats) och så mycket annat. Men vilket värde får du ut av att lägga till en kortlek? Uppväger fördelarna nackdelarna?

Ingen kan egentligen svara på den frågan förutom du självklart. Men även om vi inte kan säga dig definitivt om du ska lägga till en kortlek eller inte, kan vi åtminstone ge dig en god uppfattning om värdet du kan få ut av att göra det. Och fördelarna med att lägga till en kortlek? De är ganska rejäla.

Vi har tagit fram en lista med åtta solida punkter som du säkert kan släppa in i kolumnen “lägg till en kortlek”. Och beroende på din budget, din trädgård, dina behov och din smak tror vi att fördelarna med att bygga en kommer att uppväga att inte göra det för många husägare.

Så, utan vidare, låt oss utforska åtta skäl till varför du bör lägga till en kortlek, ska vi?

Däck förbättrar värdet på ditt hem

Som en allmän regel (om inte en universell sådan) kommer ett professionellt gjort tillägg till ditt hem nästan alltid att förbättra värdet på ditt hem. Och om du tänker att dina nuvarande utgrävningar kanske inte vara ditt eviga hem, att lägga till ett däck kan stärka ditt andrahandsvärde avsevärt, beroende på kvaliteten på däcket och den utrymmeskompromiss du har gjort med din trädgård.

Däck Lägg till funktionalitet

Däck och uteplats erbjuder mer funktionalitet till ditt hem med en mängd friluftsfördelar som du kommer att ha nytta av året runt. Har du någonsin kommit på att du vill grilla lite mat under vintermånaderna? Det kanske inte är en lättförståelig bedrift på en ojämn snöig gård, men ett däck med tak eller markis? Inga problem!

Däck Lägg till bostadsutrymme

På tal om funktionalitet, kommer ditt nya däck att öka ditt hems beboeliga utrymme också. Du kommer att få nya platser att arbeta, leka och njuta av med familjen, med mer utrymme att förvara dina utomhussaker också.

Däck Förbättra trädgårdens estetik

Det finns många olika sätt att försköna din trädgård; trädgårdar, en fin pergola, lite avskild stängsel, nytt gräs … det finns massor av alternativ tillgängliga för dig. Men att lägga till ett däck till ditt hem kan också öka din trädgårds estetiska kvaliteter. Den visuella kvaliteten på ett snyggt färdigt trädäck kan förvandla en vanlig gård till en palatsliknande med lite planering.

Däck har lågt underhåll

Till skillnad från de flesta av rummen i ditt hus, bör ditt däck vara ganska lågt underhåll, kräver mindre ansträngning för att hålla snyggt. Medan att utöka ditt kök, till exempel, kan öka din städtid, kommer du inte att finna dig själv att sopa eller tvätta däcket på en konstant basis. De kräver vanligtvis inte mycket annat underhåll, heller. En snygg väderbeständig fläck bör hålla i flera år.

Däck är relativt billiga

Jämfört med andra tillägg till ditt hem, är kostnaden för att lägga till ett däck vanligtvis avsevärt låg. I genomsnitt kostar däck lite över $7 200 att bygga. Det är billigare än de genomsnittliga $30 000 som spenderas på att anställa proffs för kökstillägg eller renoveringar. Det är till och med billigare än den genomsnittliga kostnaden på $8 000 för att göra dessa tillägg eller renoveringar själv. Vissa däck kan kosta så lite som $2000 eller till och med mindre att bygga, medan de större, finare kan kosta uppåt $18,000 eller mer.

Däck ger lugn och ro

Vi har alla upplevt de där stunderna där du önskar att du bara kunde komma iväg, även om det bara var för en kort stund. Ett däck, en uteplats eller en veranda erbjuder dig en sådan flykt; du kan gå ut ett ögonblick, dekomprimera och sedan gå in igen för att ta itu med det problem som stressar dig.

Med ett växande antal amerikaner som arbetar hemifrån nuförtiden, har många funnit att på en trevlig dag kan en kortlek också fungera som en fridfull, tyst utomhuskontorsyta. Att slappa ute med en iste och en bärbar dator är nästan det trevligaste sättet att hålla sig produktiv som finns.

Däck är mycket roligt!

Föreställ dig att sitta ute på ditt däck en sval sommarmorgon, dricka ditt kaffe medan du ser fåglarna picka brödsmulor från det daggiga gräset. För vissa av er är det allt du behöver höra för att vilja bygga ett kortlek.

Sociala sammankomster kan förbättras avsevärt med en trevlig kortlek, också. Spelar du och din familj och dina vänner kortspel medan du lyssnar på lite musik och grillar god mat, med alla bekvämligheter i ditt hem bara genom dörren? Det är väl ganska mycket lärobokens definition av ett bra liv, eller hur?

Bör du bygga en kortlek själv eller anlita proffs?

Om dessa skäl att lägga till ett däck till ditt hem verkar lockande, kanske du undrar om det är bättre att bygga det själv eller anlita entreprenörer för att göra det åt dig. Och svaret på den frågan kommer till stor del att bero på hur händig och kunnig du är.

Att bygga ett däck är verkligen den typ av gör-det-själv-projekt som kan spara mycket pengar jämfört med att anställa proffs. Var bara försiktig med att försöka göra det själv. Hemförbättrings-TV-program och instruktionsvideor som finns på webben kan verka riktigt lockande, och några av er som läser det här kan förmodligen hantera det själv utan problem. Bara känn dina begränsningar och ta dig tid att fundera på om det här är den sortens projekt som är säkert i ditt styrhytt.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!