Biltema Expanderar till Kiruna: Storartad Framtid i Sikte!

Biltema har nu offentliggjort sina planer att etablera sig i Kirunas nya stadskärna, vilket markerar en betydande milstolpe för både företaget och staden. Det nya varuhuset, som planeras att sträcka sig över imponerande 7500 kvadratmeter, kommer att erbjuda invånarna i Kiruna och dess omnejd ett omfattande utbud av produkter för bil, bygg, fritid, hem och teknik – allt under samma tak, komplett med det eftertraktade Biltema Café.

Denna expansiva satsning förväntas inte bara berika det lokala utbudet utan även bidra till att stärka Kirunas näringsliv genom skapandet av nya arbetstillfällen. Biltemas avsiktsförklaring att förvärva 25 000 kvadratmeter mark från Kiruna kommun tyder på företagets engagemang för långsiktig och stabil planering inför etableringen.

Under den pågående processen med detaljplaneringen kommer Biltema att upprätthålla en nära dialog med Kiruna kommun för att säkerställa en sömlös integration av det nya varuhuset i stadens utvecklingsplaner och därigenom bidra positivt till områdets övergripande attraktivitet.

Denna senaste expansionen är en del av Biltemas strategi för tillväxt och företaget är övertygat om att det nya varuhuset i Kiruna kommer att utgöra ett viktigt steg framåt. Vice VD för Biltema Sweden AB, Adelina Voci, uttryckte företagets glädje över den planerade etableringen och ser fram emot att fortsätta samarbetet med Kiruna kommun för att realisera projektet så snart som möjligt.

Biltemas inträde i Kiruna lovar en spännande framtid för stadens invånare och företagare, och det förväntas bli en viktig kugge i stadens fortsatta tillväxt och utveckling.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!