Inredningstips för ditt hus under Vintern – Hur du gör ditt hus mysigt och varmt

Har du gjort din checklista för vinterhus?

Med de sjunkande temperaturerna för varje dag som går under vintern råder det ingen tvekan om att vintrarna är på väg med full kraft.

Genom att lägga till texturerade kläder, konvertera till ljusa färger och sätta in några säsongsbetonade inredningsföremål kan du göra din hem redo för vintrar. Undrar du hur du kan njuta av den kommande kyliga säsongen samtidigt som du håller dig trendig och bekväm?

Inredningstips för vintern

Ta inspiration med följande inredningstips inför vintern och förvandla ditt hem på ett stilfullt och sofistikerat sätt.

Använd mysiga tyger

Mjuka inredningsdetaljer med lite extra bekvämligheter som ylle, flanelllakan och bomullsöverdrag är de senaste inredningstrenderna för att göra din hemtrevligt. Med så många alternativ som att lägga på sängen, fälla ihop soffan och mer, kan sådana tyger lätt ge en känsla av värme och tilltala dina ögon. Ylletyger är också i rampljuset i vinter, med stickade kuddar och stora kabelstickningar, hårda texturer byts ut.

Du kan använda textilier på vintern i flera andra former också. Att till exempel placera fårskinnsmattorna på golvet och placera stolarna i fuskpäls kan skapa en varm miljö under fötterna.

Köp en eldstad

Du kan inte förneka att eldstäder fungerar som en samlingspunkt i varje hus eftersom alla älskar att sitta runt dem med familjen och njuta av härliga samtal. Så varför inte dra nytta av en öppen spis för att öka din mysnivå. Gör din eldstad till ett uttryck i vinter med fascinerande skärmar som visar stil och mönster.

Ett av de bästa sätten att elda ved är att försköna din eldstad inifrån med hjälp av några ljusstakar i olika höjder. Intressant nog är eldstäder inte begränsade till att placeras på insidan av ett hem. Njut av vintrarnas krispiga luft utrustade med varm choklad, fluffiga filtar och din favoritglögg med vänner på din bakgård eller utanför ditt hem.

Skapa en romantisk miljö med ljus

Vintrar, tillsammans med att göra alla landskapsunderland, gör också dina nätter för mörka och för lång. Den grå himlen kan ibland ge blandade känslor av sorg och romantik. Du behöver inte sitta på en mörk plats. Ljus har varit blixtar i hemmen i århundraden och är bland de mest klassiska sätten att dekorera huset.

Förutom att dölja så många brister i ditt rum, kan det svaga ljuset från ljus också förändra den övergripande miljön. Således placerar ljusens lugnande sken dem i en rad av bästa inredningstips för att skapa en bekväm miljö.

Välj grå nyanser

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!