Dags för en ny Vattenburen Fläktkonvektor?

Du planerar ett nytt drömkök och om du frågar dig själv vad du önskar mest av ditt nya kök, blir svaret tveklöst mer förvaringsutrymme och mer bänkyta. 

Men hur skapar du det i med de förutsättningar du nu har? 

Att flytta på dörrar eller fönster kan vara en möjlighet men kostnaden blir troligen för hög. 

Men platsen där elementet sitter då? Det tar upp värdefull väggyta, men om du tar bort det, hur ska du då få varmt och skönt i köket?  

Lösningen är SpaceSaver från EVECO. Det är en sockelmonterad fläktkonvektor som enkelt placeras under köksskåpen. Den ansluts direkt där elementet var anslutet.  

Den ger behaglig värme utan att blockera den i köket så värdefulla väggytan och ger dig möjlighet att få extra arbetsyta, skåpsutrymme eller få plats med en diskmaskin. 

SpaceSaver finns i olika effektstorlekar för att passa stora som små kök och även för lågbyggd sockelhöjd ner till 80mm. 

Dessutom finns frontgaller i olika färger och ytbehandlingar för att passa just ditt kök. 

Space Saver från EVECO, den perfekta lösningen för att förverkliga dina köksdrömmar. 

Den är prisvärd och enkel att installera. 

En Spacesaver kostar mellan 4.900-6.200kr vilket är ett väldigt bra pris för slutkund/privatperson. 

Läs mer om produkten på www.ventbolaget.se

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!