Det Moderna Köket har en Vägghängd Köksfläkt

Drömmer du om en köksfläkt som både är effektiv, snygg och som passar in just i ditt kök. En vägghängd köksfläkt är där drömmen blir verklighet. Vi guidar dig till ditt bästa fläktköp.

Varför ha en vägghängd köksfläkt?

En vägghängd köksfläkt är en snygg och elegant köksfläkt med ett uttryck som gör sig utmärkt bra i det monderna, skandinaviska köket. Det är ingen tvekan om att de vägghängda modellerna är populära. Det finns mängder med olika vägghängda köksfläktar som du kan välja bland. Därmed finns det helt säkert också en modell som passar perfekt just in i ditt kök och till din stil och till din smak.

En väggmonterad köksfläkt har ofta en stor sugyta och kantsug på framsidan, och på de allra bästa modellerna är det kombinerat med sug i botten av köksfläkten. Det ger en riktigt bra sugeffekt över hela matlagningsytan och samlar effektivt upp ånga från spisen. Dessutom är de väggmonterade modellerna kända för att också ge ett utmärkt bra arbetsljus ner över matlagningsytan.

Vad är egentligen en vägghängd köksfläkt

En vägghängd köksfläkt är vad det låter som, en köksfläkt som monteras på väggen. Den monteras så att den hänger över spishällen för att kunna suga ut matos och ånga som kan uppstå när man lagar mat. Vägghängda köksfläktar är som regel något större än inbyggda köksfläktar men det finns gott om modeller att välja bland så du kan välja en modell som passar in i ditt kök utseendemässigt. De finns nämligen i olika storlekar, utformning och färger.

Modeller och färger

De vägghängda köksfläktarna finns i en lång rad med läckra, moderna och snygga färger. Förutom de ”vanliga” färgerna, som vitt och svart, finns köksfläktarna också bland annat som kopparfärgade, silverfärgade och med rå look i stenmaterial. Allt för att passa dina önskemål men även för att passa in i olika typer av kök.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!