Få bukt med myggorna med stil

Myggor har en tendens att förvandla en mysig vistelse i sommarstället till en irriterande, och inte minst kliande, plåga. Som du säkert vet drar sig myggor till värme som en magnet, särskilt på kvällen, vilket gör det nästan omöjligt för sommarstugeägare att undvika de avskyvärda insekternas bett. Som tur är finns det sätt att bli av med myggor utan att behöva svepa in ditt hem i smaklösa myggnät. Med måttbeställda myggnät för fönster och dörrar från Luxaflex kan du bli av med insekterna med stil.

Luxaflex erbjuder olika alternativ för dem som vill hålla myggor och andra insekter borta. Myggnäten skräddarsys för att passa dina fönster och/eller dörrar enligt dina mått, önskad modell och färgval.

Måttbeställda myggnät för fönster

Till dina fönster kan du få ett myggnät som rullgardin, i en fast ram eller som plisségardin. De kan alla monteras både på insidan och utsidan av fönstret, med undantag för plisségardinen. Om du vill kan du montera ner dem på vintern och sätta upp dem igen när sommaren kommer.

Rullgardinen med myggnät har diskreta skenor på sidorna och kan monteras bakom en annan gardin för att dölja dem på ett stilrent sätt. Du kan välja mellan en grå eller svart nyans, beroende på vad du tycker klär sommarstugan bäst. Alternativt kan du välja ett speciellt pollennät eller ClearView myggnät som inte stör utsikten.

Du kan också få en plisségardin med ett insektsnät som fästs på en ram, och den kan monteras antingen i eller utanför nischen. Ramen finns i vit eller svart och nätet i vitt, svart eller grått. På så sätt kan du göra det till ett elegant och dekorativt element. 

Diskreta myggnät för dörrar

Om du vill hålla myggor och andra insekter borta på ett effektivt, elegant och diskret sätt kan du också montera en dörr med myggnät. Luxaflex erbjuder plisserade dörrar som fungerar som en vikdörr, med plissering som består av ett myggnät för att hålla objudna gäster borta. Överst på den plisserade dörren finns en skena och i botten en platt bottenremsa. Den platta underskenan gör myggdörrarna från Luxaflex både barnvagns- och rullstolsvänliga och minskar samtidigt risken för fallskador.

Du kan få en insektsdörr från Luxaflex i svart eller grå färg, och den kan tas bort när du inte är i stugan under vinteruppehållet. Med ett diskret myggnät kan du lämna dörren öppen till sent, även under de varmaste och ljuvligaste sommarkvällarna. Då får du närhet till naturen samtidigt som du släpper in frisk luft, helt utan några störande mygg.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!