Badrumskranar och Dess Typer – Blandare & Vattenkranar

Handfatsblandare är designade för bruksvaskar. Handfat är större än vanliga diskhoar. Det är därför de också behöver unika uppsättningar av kranar att arbeta med. Kranar gjorda för tvättställ är utilitaristiska. De ser inte så attraktiva ut men presterar bra. För det mesta är de tillverkade av metall. Med sällsynta fall av att ha ett plasthandtag.

Vad är ett handfat?

En tvättbalja eller handfat är multifunktionella handfat. Du kan tvätta dina kläder i dem. Tvätta stora och smutsiga redskap. För det mesta är de ganska djupa och större än vanliga handfat. Du kan sänka alla kläder, sänka dem och tvätta dem på samma plats. Det är som din egen minidamm.

De är också ett idealiskt val för dina husdjur att ta ett sommardopp. Eftersom de är så stora kan du enkelt lägga ditt husdjur i det och tvätta det som du vill. Om du är som jag och gillar att tvätta kläder för hand, så gud vad jag vet hur mycket du är sugen på en av dessa magiska skönheter. De kommer att ta ditt tygtvättspel till nästa nivå, lita på det här.

Typer av blandare

Blandare, badrumskranar, kran,tvättställsblandare. Det finns många termer för en kran. Det finns så många typer av vattenkranar tillgängliga. Det blir svårt att välja en av dem.

Låt oss prata om några av dem och du kommer att se om de är rätt för dig eller inte.

Däck -monterad kran

De flesta av de moderna diskbänkarna är utrustade med däcksmonterade kranar.

Du måste installera den på baksidan av diskbänken. De är vanligtvis en centerdesignad enhet. Det betyder att kranen kommer att använda mitthålet för sprutan och de andra två hålen kommer att täckas med handtagen.

Även om din diskbänk är borrad, kanske den inte är klar för kran. Du måste installera rätt mängd.

Väggmonterad kran

Som namnet antyder, istället för att installera dem på själva diskbänken, monterar du dem direkt på väggen. Men för att det ska hända måste du ha ordentliga planer innan du bestämmer dig för att ta dem. Om du inte redan har ett vattenuttag utskuret på väggen kan du behöva riva av den väggen.

Nuförtiden är väggmonterade kranar populärare än någonsin. När du bygger eller renoverar ett hus kan du bara dra rören bakom väggen. Väggmonterade kranar är lättare att underhålla och rengöra.

Kom ihåg att de inte är de vackraste sakerna på något sätt. Faktum är att någon kommer att finna dem ömma att titta på.

Engreppskran

Detta är en universalkran som stöder nästan alla handfat i världen. Varje diskho kommer att ha minst ett monteringshål att arbeta med. Enkelgreppskran använder det för att arbeta med. Enligt min mening, om du vill ha något fint att titta på samtidigt som det är användbart för arbetet. Det är de som ska få.

De kommer att se coola ut med rätt finish, de är hållbara och de får jobbet gjort.

Allt du behöver en vattenkran för att göra.

Varför inte dra ner vattentrycket?

Ja varför inte?

Låt mig kort ge dig en förklaring. På ett handfat kommer du att tvätta många saker. Låt det vara kläder, skor, väskor etc. Medan du tvättar dem i det där enorma handfatet behöver du oftast ett snabbare vattenflöde för att täcka hela diskhon.

Om du köper en neddragbar kran kommer produktens livslängd att vara tveksam. Du behöver sätta på kranen ganska ofta än du tror. En neddragbar kran är inte gjord för grova jobb.

En kran med ett handtag eller en kran med två handtag gör ett bättre jobb.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!