Hur du Skyddar ditt Golv under Renovering av Hem

En väl genomförd hemrenovering kan förvandla ett trött gammalt hus till något verkligt spektakulärt; en fastighet som har din personliga prägel och som du kommer att vara stolt över att bo i i många år framöver.

Om du utför en del, eller allt, arbetet själv kommer du också att få en känsla av enorm prestation när jobbet är klart, men det är viktigt att se till att förbättringar av hemmet inte också leder till hemskador. Det är därför det är viktigt att skydda de utsatta områdena i din fastighet hela tiden under ett renoverings- eller förbättringsprojekt, och så här kan du göra det.

Vilka områden behöver mest skydd?

Innan du påbörjar ett hemförbättringsprojekt, oavsett om det bara är ett rum eller över hela fastigheten, har du tagit bort möblerna och inredningen, men dina golv och väggar kommer att förbli på plats.

Det här är överbyggnaden på din egendom, och om den inte är tillräckligt skyddad kan den lätt skadas av att varor slår mot den eller skrapar över den. Att reparera denna skada kan vara kostsamt och tidskrävande, så som alltid är förebyggande det bästa botemedlet. Det är därför det är vettigt att använda specialprodukter som skyddar dessa ytor, särskilt känsliga golvområden.

Skydda befintliga golv från stötar och repor

Det är lätt att tappa föremål eller skrapa dem över golvet under ett hemrenoveringsprojekt, särskilt om du har mer än en person som arbetar på ett relativt litet utrymme. Det är därför du bör skydda ditt golv hela tiden, men inget gammalt skydd duger. Håll utkik efter lättviktsgolvskydd som fortfarande är otroligt starkt, eftersom det betyder att det blir lätt att manövrera på plats och ändå inte slits eller dras iväg lätt.

För extra säkerhet och för ökad sinnesro under projektet rekommenderar vi också att du använder en stark tejp för att säkerställa att golvskyddet håller sig på plats hela tiden. Var noga med att kolla in alternativen för Contreat Coating Sealers också.

Låt inte ett nymålat golv sakta ner dig

Att måla eller färga ett golv kan vara ett bra sätt att ge det ett spännande nytt utseende, men du vet att ytan inte bara måste vara torr, utan även härdas innan den kan beträdas igen. Detta innebär att ytan fortsätter att härda en tid efter att den har torkat och att gå på den innan denna härdningen är klar kan lämna fula märken och fördjupningar. Tid är pengar när det kommer till hemförbättringar, men den goda nyheten är att vissa produkter kan användas för att låta ytan under duken andas, vilket betyder att den kommer att fortsätta att härda.

Ditt golv är det första du, eller gäster på din fastighet, kommer att se när du går in i ett rum, så låt det inte svika dig. Professionella skyddsprodukter kan säkerställa att ditt golv är säkert från stötar, repor, fall och spill. Det är goda nyheter för ditt golv, och det betyder att ditt hemrenoveringsprojekt kan slutföras i tid och inom budget.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!