Hur Fixar man Hala Skor Hemma?

Du går från ett rum till ett annat hemma eller så har du förberett dig för att gå till jobbet och så plötsligt, puff!

Du är på marken. Nu kan det vara pinsamt och farligt att falla och du kan till och med hamna på sjukhuset och behandlas för den brutna ryggraden. Varför ska du vänta på allt detta när du kan lära dig att fixa hala skor hemma? Oavsett vilken typ av skor du kommer att ha eller bära, är det viktigaste att hålla dig säker från alla former och typer av fall som kan komma i din väg.

En sko som inte är hal kommer med alla fördelar som du kanske inte ens märker. Du kommer till exempel att ha lite sinnesfrid och komfort när du går runt, du kan röra dig med bättre hastighet, vara bekväm med din säkerhet, skorna blir slitstarka och även kostnadseffektiva. Det här är några av de saker som du kan dra nytta av att få en sko som inte sviker dig.

Vädret kan också spela en stor roll för de skor vi behöver ha på oss. Till exempel är vintersäsongerna inte alls de bästa med hala skor eftersom isen alltid kommer att skapa ett ostadigt underlag att gå på. Folk föredrar alltid snökängor, vilket är en bra idé, men det finns många andra sätt som du kan använda för att få dina andra skor att bli mindre benägna att halka.

Hur man fixar hala skor hemma


1. Du kan använda halkfria yttersulor

Detta anses vara en mer permanent lösning för att underhålla dina skor så att du kan gå hela vägen utan störningar. Det är enkelt att använda dessa halkfria yttersulor eftersom du måste handla det du vill ha och föredrar. Då kommer du att fästa yttersulorna i botten av dina skor eller klackar. Dessa är alltid gjorda av gummi och du kan vara säker på att de alltid kommer att hålla dig säker. En stor fördel med dem är att det inte innebär att du skadar dina skor på något sätt.

2. Skavning av yttersulorna

Det är också en av de permanenta lösningarna i hackningslistan. Skrapning är lätt och kräver inte mycket. Det du behöver är sandpapper för att skrubba skorna tillräckligt för att få en grov yta. Detta kommer att säkerställa att yttersulorna är tillräckligt tuffa för att förhindra att du glider över. En av de saker som du kommer att ta hand om är att inte gnugga dem för mycket; annars har du skapat en buckla eller hål där vatten kan passera till de inre delarna av skorna. Skrubba dem bara och gör dem lite grova, det räcker.

3. Användning av hårspray

Det här är en lösning som jag vet att folk undrar, “Hur fan är det möjligt?” ja att använda hårspray kan hjälpa dig lite när du behöver en halkfri sko väldigt snabbt. Det du behöver göra är att spraya sulan lite tills den blir klibbig och du är redo att gå. Detta kan bara fungera på golv men inte på andra grunder. Det är inte en permanent lösning och du kommer att behöva spraya dem igen från första användningen eller när du bär formerna igen.

4. Använda lim

Detta innebär att man använder självhäftande bandage. När du placerar dem på dina sulor, är det meningen att limmet ska vara vänt nedåt. Det kommer att innebära att du kommer att ha en grov yta på dina sulor som är vänd nedåt. Den sidan hjälper till att greppa golvet. Det kommer att hålla dig lugn när du går runt men det är bara för tillfälligt bruk och inte permanent. När du inser att limmet har tappat greppet måste du ersätta det med ett annat.

5. Använda Puff Paint

Du kanske undrar varför du ska använda pufffärg. Men jag kan försäkra dig om att det fungerar utmärkt. Puff paint ska nu torka naturligt och bilda en ojämn yta som skapar dragkraft mellan marken och yttersulan. Gupparna kommer i allmänhet att fungera som spår och det betyder att det blir lättare för dig att gå än när det var smidigt. Det bättre är också att det inte kommer att skapa något obehag eftersom det kommer att jämnas ut. Välj vilken färg du vill lägga till lite kul.

6. Ta hjälp av en skomakare

Du kanske är rädd för att göra din skosula. Att riva eller bråka med det kan ge dig den där dåliga känslan. Det bästa alternativet här är att söka hjälp av en professionell skomakare. Det här är en person som är känd för att ge skovård. Han kan lägga till några tunna lager på din sula så att du kan ha din dragkraft välbalanserad. Det jag älskar med dem är att de kan göra något åt ​​dig som gör att du kan resa genom vad som helst utan att bli eller vara rädd för någonting. När du inte har något annat alternativ är han/hon personen som verkligen kommer att erbjuda dig en bättre lösning.

Slutsats

Köket är en annan hektisk plats i ett hem och när du är där, se alltid till att du har bättre halkfria köksskor. Detta beror på att vatten kan läcka till golvet utan din vetskap. Att trampa på det betyder att glida och med de bästa köksskorna , du är säker på att behålla din upprättstående hållning kl alla tider.
Om du har köpt nya skor och de är gjorda av plast eller läder är chansen stor att du halkar. Andra människor tror att för att du ska göra sådana skor tuffa måste du bära dem och på väg att göra dem halksäkra. På en högre nivå kan jag hålla med dem men det betyder att du kommer att glida runt tills du får dem slitna lite. Idéerna ovan på Hur man fixar hala skor vid läxor på vilken sko som helst. Implementera dem och du kan vara säker på att gå runt utan någon form av avbrott.

Kampanj på skruvar, skruvdragare, sågar och annat som du behöver för att bygga en härlig trall till sommaren med upp till 45% rabatt på utvalda produkter!
Kampanj på skruvar, skruvdragare, sågar med upp till 45% rabatt på utvalda produkter hos Proffsmagasinet!