Hur man Skapar En Uteplats som du kan Använda Året Runt

Trädgårdar är en förlängning av ditt hem. Om det regnar eller är sol, ska du kunna njuta av ditt uteutrymme året runt. Vira in dig i en filt och umgås utomhus med dina närmaste.

Här är sex saker du kan göra för att använda din uteplats året runt.

Badtunnor

Badtunnor är en familjefavorit under sommarmånaderna, men visste du att du kan njuta av dem året runt? Det ångande vattnet erbjuder en härlig paus från den kyliga höst- eller vinterluften.

Att investera i en badtunna kan förbättra din fysiska och mentala hälsa. De har visat sig vidga blodkärlen, lossa spända muskler och minska stress.

Unna dig en badtunna i vinter. Du kommer inte ångra det!

Bästa Spabadet – 7 Badtunnor Bäst i Test [Lista & Guide]

Utekök

Om du är “husets kock” är det här för dig.

Ett utekök är ett utmärkt sätt att öva på nya rätter, visa upp dina kulinariska färdigheter och umgås med dina nära och kära. Njut av din uteplats året runt och arrangera grillfester att minnas.

Och varför stanna där? Du kan investera i en utegrill eller en pizzaugn. Möjligheterna är oändliga!

Möbler

Du kan inte ha ett utekök utan möbler att äta på.

Investera i ett bord och stolar och ägna en minut åt att njuta av ditt uteliv året runt.

Du kan köpa utomhussoffor och soffbord att koppla av på långt in på natten. Och om dem är vattentäta – ännu bättre!

Utetält

Vi vet alla hur opålitligt vädret kan vara. Föreställ dig det här – du sätter på grillen, dukar middagsbordet och det börjar regna.

Utetält är ett bra sätt att förbereda sig för det oundvikliga. Dessa är lätta att montera och demontera; de är en praktisk lösning på vind och regn. Om du letar efter något lite mer permanent kan du överväga att investera i ett lusthus i trä – en mittpunkt i din trädgård!

Köp ett tält eller liknande, skydda dig från regnet och njut av din trädgård hela året.

Utomhusvärmare/infravärmare

Så briljanta som lusthus är skyddar de dig inte från kylan, och ibland räcker det inte att bära en tröja. Du vill inte ha tröja, kappa, mössa och handskar när du äter middagen.

Utomhusvärmare kan vara lösningen för dig. De är säkrare än eld, och de gör inte så att dina kläder luktar som en brasa.

Trädgårdsbelysning

Under hösten och vintern är dagarna kortare och nätterna längre.

Låt inte solen styra ditt liv – lysa upp din trädgård med ljus och njut av din trädgård hela natten. Häng solenergilampor längs väggarna, över lusthuset och runt träden.

Regn eller solsken, trädgårdar är ett bra sätt att tillbringa tid med vänner och familj. Koppla av i bubbelpoolen, arrangera middagsbjudningar och använd din uteplats året runt.

Trädgårdar är ett bra sätt att umgås med människor – eller tillbringa tid själv.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!