Juridik Online – Din Digitala Juristbyrå

Juridik Online är den digitala juristbyrån som erbjuder digital juridisk rådgivning inom framförallt familjerätt. Dessutom finns det en webbshop tillgänglig med mallar för juridiska dokument som kan köpas för ett marknadsmässigt låg kostnad. 

Med den digitala juristbyrån får du möjlighet att signera dokument med Kivra och BankID och en helt annan flexibilitet. Juridik Online anpassar sig efter kundens eventuellt fullspäckade schema och därmed tillgänglig kvällar och helger också.  

Flera fördelar med att välja en jurist online

Att därför ta hjälp av en advokat online är något som allt fler väljer att göra. Det är extremt dyrt med vanliga juristbyråer som har flådiga kontor. Med Juridik.Online får kunderna dessutom flexibla öppettider utanför kontorstider. Tack vare att juristbyrån är 100% digital kan kostnaderna hållas nere samtidigt som det aldrig tummas på kvalitén. Alla klienter får därmed är en tillgänglighet som är unik i branschen tack vare den åtkomst som Juridik Online erbjuder.

Med Juridik Online får alla kunder också möjlighet att välja mellan fasta priser för ett uppdrag eller en löpande räkning. Därmed får du själv möjlighet att anpassa efter budget och behov.

Digital signering är bättre

Ett juridiskt dokument som ska skickas med posten är både tidskrävande och ineffektivt. Med Juridik Online sker allting digital vilket gör att processen går betydligt snabbare än fysisk post. Istället hanteras alla avtal via Kivra och BankId vilket ger såväl smidighet som trygghet för dig som aktör. Dessutom är det givetvis juridiskt bindande. All kommunikation omfattas självklart av sekretess och behandlingen av personuppgifter följer GDPR. 

Flexibilitet är nyckelordet när det kommer till Juridik Online. Detta gäller såväl digital signering, öppettider och närvaro. Konsekvensen blir också betydligt lägre priser för kunderna.

Fokus på familjerätt

Ibland kan det finnas en en familjerättslig situation där juridisk rådgivning är ett måste. Då är Juridik Online det perfekta alternativet. Det kan handla om att det behövs hjälp med att lösa tvister eller utfärda framtidsfullmakt eller ett testamente online. 

Skulle behovet finnas för behov med myndighetsärenden finns Juridik Online tillgängliga också. Tvister och överklagan, skadeståndskrav, försäkringsrätt, gåvobrev, testamente, samboavtal, äktenskapsord och framtidsfullmakt är andra potentiella hjälpområden.

Hjälp med fastigheter

Våra bostäder är oftast våra största investeringar i livet och med detta i åtanke är det viktigt att ha ordning och reda med de juridiska frågorna som rör detta. Detta gäller allt från vad som händer med din fastighet om du dör, hur en fastighet delas mellan familjemedlemmar, och så vidare. För fastigheter är det ofta många juridiska dokument som ska fyllas i, från allt från samboavtal till äktenskapsförord, men också sådant som rör försäljning av fastighet, och mycket mer. På grund av att dessa ämnen många gånger kan vara komplexa är det i dessa fall praktiskt att använda färdiga mallar för juridiska dokument för att förenkla processen och se till så att allt blir rätt.

Köp mallar för juridiska dokument

På hemsidan till Juridik Online finns det också en webbshop med mallar för juridiska dokument som avser exempelvis gåvobrev pengar och testamente online. Det finns många gånger då detta kan vara otroligt viktigt, inte minst rörande fastigheter såsom vid giftemål, skiljsmäsa, eller arv. Utan korrekt juridiska dokument kan det ibland uppstå problem rörande fastigheter som hade kunnat undvikas.

Priset ligger på ungefär halva vad konkurrenterna erbjuder. Med inte mindre än tio olika juridiska dokument finns det dokument för mindre än 500 kronor oavsett vilket dokument det handlar om. 

Processen för att köpa ett dokument är enkel. Klicka på det dokument som önskas och betala med Klarna. Därefter kommer en länk skickas för nedladdning av dokumentet. Svårare än så är det inte.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!