Låt Vinflaskorna bli en del av Inredningen

Är du på jakt efter ett snyggt och praktiskt sätt att förvara ditt vin på? Det är fint att låta vinflaskorna pryda ditt hem på ett smakfullt sätt. 

Inredningsdetalj och praktisk förvaring på samma gång

Det finns flera fördelar med att förvara vinflaskorna i ett vinställ. Främsta anledningen är att flaskorna bör förvaras vågrätt för att korken hela tiden ska vara fuktig och aldrig torka ut. Det finns många olika slags vinställ att välja på och kanske söker du ett vinställ i trä? 

Ytterligare en bra sak med att placera dina vinflaskor i ett vinställ är att du snabbt får en överblick över vad du har hemma, vilket underlättar till exempel när du får oväntade gäster på middag. För visst kan det vara trevligt att kunna bjuda på ett glas gott vin till maten?

Ett vinställ i trä gör det lite extra hemtrevligt om ombonat hemma i köket eller där du har valt att förvara dina vinflaskor.

Några goda råd på vägen när du placerar ditt vinställ

Tänk på att aldrig placera vinstället på platser i hemmet där det kan bli väldigt varmt och där solen ligger på. Det bör även finnas utrymme mellan flaskorna. Se till att de får plats med god marginal och inte ligger för tätt. 

Ett gott råd är att välja ett lite större vinställ än vad du kanske hade tänkte från början. Då kan du fylla på med flaskor allt eftersom utan att behöva tänka ut en ny lösning. Det finns även praktiskt vinställ som är tillverkade i moduler – allt för att du ska kunna bygga på efter behov. På så sätt kan du skräddarsy vinstället efter just dina behov. 

Ett fint vinställ i trä är det perfekta valet för att förvara dina vinflaskor i. Praktiskt, lätt att placera och du kan enkelt ta fram en flaska vin att bjuda på till middagen!

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!