Linköpingsbyggnaden Paletten 1 säljs av Corem för 114 miljoner kronor

I en nyligen tillkännagiven affär har fastighetsbolaget Corem beslutat att sälja en av sina betydande egendomar i Linköping. Byggnaden, känt som Paletten 1, har förvärvats för ett fastighetsvärde på 114 miljoner kronor, en siffra som korrekt återspeglar det bokförda värdet.

Paletten 1, en utmärkt fastighet i det populära Stångebro-området i Linköping, är känd för sin generösa uthyrningsbara yta på 6 048 kvadratmeter. Fastigheten är till stor del inriktad på kontorslokaler, vilket gör den till en eftertraktad plats för företag som söker kontorsytor av hög kvalitet.

Fastigheten är inte bara stor, utan har också en stark ekonomisk fotfäste med en uthyrningsgrad på 100 procent. Dess hyresvärde är noterat till 7,1 miljoner kronor, vilket ytterligare understryker dess ekonomiska styrka och relevans på fastighetsmarknaden.

Corem har planerat att lämna över ägandet av Paletten 1 den 2 oktober. Detta försäljningsbeslut markerar en viktig fas i Corems affärsstrategi och reflekterar den kontinuerliga dynamiken på fastighetsmarknaden i Linköping och bortom.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!