M3 Bygg tar sig an ett nytt stort projekt: Renovering och upprustning av Släggan 1

M3 Bygg har tilldelats ett omfattande nytt projekt, som innebär stambyte och upprustning av fastigheten Släggan 1 i Sollentuna, ägt av Sollentunahem. Denna ambitiösa uppgift markerar början på en ny fas av utveckling och förbättring för fastigheten​.

Släggan 1, beläget i Sollentuna, är ett bostadsområde som består av 199 lägenheter fördelade på sex byggnader. Dessa byggnader, som byggdes i mitten av 1960-talet, är lamellhus med krypgrund och tre våningar, inklusive vindsvåning. Varje byggnad har även ett källarplan som innehåller skyddsrum, tekniska utrymmen och förråd. Dessutom finns det sex komplementbyggnader på fastigheten som tjänar som tvättstuga, cykelrum, soprum, gemensamhetslokal och utrymme för undercentral​.

Projektet, som är planerat att starta efter semestern 2023, kommer att omfatta en rad förbättringar och uppgraderingar. Detta inkluderar markarbete med ledningsdragning, renovering av befintliga byggnader och förbättring av utemiljöer, bostadskomplement och andra utrymmen. Upprustningsarbetet förväntas pågå till augusti 2026​.

M3 Bygg, med sin långa erfarenhet av liknande projekt, har utvärderats i detta anbud både på anbudssumma och kvalitet. Fastighetsutvecklingschefen för Sollentuna AB, Per Wistedt, uttryckte sin entusiasm över samarbetet och sade: ”Vi ser fram emot detta samarbete med det väletablerade M3 Bygg och Thomas Jansson”​.

Detta projekt markerar en betydande milstolpe för M3 Bygg, med förväntan om att det kommer att ge nya möjligheter för företaget att visa sin expertis och bidra till den fortsatta utvecklingen av Sollentuna.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!