Maria Ronvall tar över ledarskapet för Skanska Sveriges kommersiella projektutveckling

Skanska Sverige har utsett Maria Ronvall till ny chef för den kommersiella projektutvecklingen. I sin nya befattning kommer hon att leda ansträngningarna för att främja utvecklingen av samhällsfastigheter, hotell och kontor över hela landet.

Maria Ronvall tar med sig en gedigen erfarenhet från sin tidigare roll som transaktionschef för Skanska Sverige, där hon har spelat en nyckelroll i företagets framgångar sedan 2004. Under sin tid inom Skanskakoncernen har hon arbetat inom olika områden och byggt upp en omfattande kompetens inom projektutveckling, värdering och transaktioner, både inom Sverige och Centraleuropa.

“I den nya rollen ser jag fram emot att leda verksamheten och ta ansvar för den viktiga uppgiften att utveckla hållbar social infrastruktur, som exempelvis skolor, rättsväsende och äldreboenden. Marknaden är utmanande, men tillsammans med våra hyresgäster, investerare och kommuner ser vi positivt på framtiden och vi har en stark projektpipeline”, säger Maria Ronvall.

Eva Torberger, vice vd för Skanska Sverige, välkomnar Maria Ronvalls nya utmaning och är övertygad om att hennes långa erfarenhet och engagemang kommer att driva verksamheten framåt med styrka och framgång.

Maria Ronvall tar över rollen som regionchef för Projektutveckling Kommersiellt omedelbart. Hon tar över efter Joakim Åkesson, som nu kommer att axla ansvaret som regionchef för bostadsutveckling i områden utanför de tre storstadsregionerna.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!