NCC Påbörjar Bygget av 82 Moderna Bostäder i Lamminrahka, Tammerfors

NCC har nyligen ingått avtal med Asuntosäätiö för att utveckla och konstruera 82 innovativa bostadsrätter i det växande bostadsområdet Lamminrahka, strax utanför Tammerfors i Finland. Projektets värde beräknas uppgå till ungefär 160 miljoner SEK.

I en spännande framstegssträvan förstärker NCC sin närvaro i den finska fastighetsmarknaden genom att samarbeta med Asuntosäätiö för att förverkliga en ny våg av moderna bostäder. Planerna inkluderar uppförandet av två flerbostadshus, två radhus samt en central innergårdsbyggnad och en rymlig parkeringsplats för de blivande invånarna. Projektets kärna ligger i att erbjuda en mix av bostadsalternativ, särskilt för familjer som söker en bekväm och modern livsstil.

Lamminrahka, som är beläget i närheten av både Kangasala och Tammerfors, är ett dynamiskt bostadsområde som har snabbt väckt intresse tack vare sina utmärkta kommunikationsmöjligheter. De nya bostäderna blir en central del av detta område och utgör en milstolpe som det första storskaliga bostadsprojektet i regionen.

Med det nyligen erhållna bygglovet på plats är NCC redo att sätta igång byggandet omedelbart. Projektet har en förväntad färdigställandedatum i början av 2025, vilket betonar NCC:s engagemang för att leverera en högkvalitativ och välskapad bostadsmiljö på snabbast möjliga tid.

Den beräknade projektkostnaden på cirka 160 miljoner SEK kommer att bokföras under tredje kvartalet 2023 i NCC Building Nordics affärsområde. Detta förstärker NCC:s ställning som en pålitlig aktör inom bygg- och fastighetsutveckling och sätter samtidigt fokus på företagets kontinuerliga strävan efter att forma innovativa och hållbara bostadsområden.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!