Oskar Öholm Lämnar sin Roll som VD för Fastighetsägarna Stockholm

Oskar Öholm, VD för Fastighetsägarna Stockholm, har meddelat sin avsikt att avgå från sin position vid slutet av 2023. Under sina fem år vid rodret har Öholm spelat en avgörande roll i att stärka medlemsnyttan och öka organisationens synlighet och inflytande​.

Fastighetsägarna Stockholm, en medlems- och branschorganisation för fastighetsägare i Stockholms och i Gotlands län med 4 500 medlemmar, har tackat Öholm för hans engagemang och bidrag till organisationen. Han har drivit föreningens och branschens frågor på ett engagerat och professionellt sätt, vilket har bidragit till att stärka Fastighetsägarnas röst i samhällsdebatten​.

“Oskar Öholm har visat stor hängivenhet och professionalism i sitt arbete. Hans arbete har hjälpt oss att stärka vår röst i samhällsdebatten. Vi önskar honom all lycka till i hans kommande utmaningar”, säger Inger Olsson Blomberg, ordförande för Fastighetsägarna Stockholm​.

Öholm uttrycker sin djupa imponerande för samhällsengagemanget inom fastighetsbranschen, betonar att det har varit både stimulerande och roligt att belysa medlemmarnas betydelse för allt från stadsutveckling och hållbarhetsfrågor till trygghetsarbete i huvudstadsregionen. Han anser att organisationen står stark och att tiden är rätt för en ny VD att ta över​.

Med Öholms avgång kommer styrelsen för Fastighetsägarna Stockholm nu att omedelbart inleda rekryteringsprocessen för en ny VD​1​. Denna förändring markerar ett nytt kapitel i organisationens historia, och de är ivriga att hitta en person som kan fortsätta att driva deras arbete för en väl fungerande fastighetsmarknad, hållbar stadsutveckling, en effektiv bostadspolitik och en digital realitet för fastighetsägare​.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!