Personlig stil med skräddarsydda gardiner

Det här med skräddarsydda gardiner som är unikt just för ditt hem är kanske något du har drömt om länge men ej kunnat förverkliga. Nu är drömmen här. Nu kan du förverkliga din hemdröm och skapa just din unika stil med skräddarsydda gardiner. Vi berättar mer om hur du går tillväga.

Utgå från dig och din stil

Allt utgår från dig. En personlig stil med skräddarsydda gardiner handlar mycket om hur du vill ha det. Det finns nämligen oändligt med möjligheter så utgå från din stil om hur du vill utforma just ditt hem. Tänk kreativt, tänk möjligheter.

Mått och leveransmöjligheter

Något av det viktigaste som finns när det gäller skräddarsydda gardiner är rätt mått. Mät därför noggrant innan du gör din beställning. Leverantörer som verkar online har möjlighet att sy upp gardiner helt efter din beställning och därför är det viktigt att du har uppgivit exakt mått som du vill ha det. Oftast är gardinen också försedd med ett veckband för gardinkrokar. Leverans brukar ske skyndsamt. 

Två lager

Om du behöver skydda en del av rummet från ljusinsläpp kan det vara bra att tänka en gardinlösning i två lager. Det brukar dessutom vara en lösning som de flesta hotell använder sig av. Det kan utformas som en tjockare gardin och ett lager av tunnare gardin som i kombination passar både i färg och form.

Andra stilar

Botanisera gärna runt online och se vilken personliga stil med skräddarsydda gardiner som passar just dig. Det finns olika varianter såsom Wave-stil eller Veckband-stil. Här tänker du stora vågor eller mindre vågor. Du måste också tänka upphängning och då gärna vilken typ av skena eller rundstav som du använder dig av. Det avgör nämligen hur upphängningen ska sys. Upphängningsskenor i olika varianter brukar även det kunna införskaffas. Rådfråga gärna vid minsta osäkerhet. Konsultation brukar kunna ges utan extra kostnad.

Lycka till!

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!