Platsbesparande Vitvaror för Små Kök du kommer att Älska

Tycker du någonsin att ditt kök är för litet? I så fall är du inte den enda. Det är ett vanligt problem. Ett kök kan kännas litet av många skäl, inklusive skräp, layout, brist på praktiska apparater, eller ibland är det helt enkelt brist på utrymme, men inget att oroa sig för.

Med tanke på det ökande behovet av utrymmesbesparande apparater för små kök, föreslår många tillverkare nu alla typer av bärbara köksapparater. Det finns en lösning för varje litet kök. Dagarna är förbi när du måste oroa dig för vitvarorna i ditt kök.

Även om dessa apparater är små i storlek, dominerar de stora i funktionalitet.

Checklista över viktiga utrymmesbesparande apparater för litet kök

Du kan alltid lita på en välrenomerad bygg- och ombyggnadstjänsteleverantör för din övergripande köksrenoveringar. Vi föreslår dock några av de bästa utrymmesbesparande apparaterna som ditt lilla kök behöver. Det kommer att få ditt kök att kännas mer funktionellt, mindre förvirrat och mer bekvämt överallt.

Oavsett om du försöker komma tillbaka till matlagningen eller nöjer dig med fryst mat, kan du inte klara dig utan ett kylskåp. Det är en av de viktigaste apparaterna för ditt kök. Men i ett litet kök kan ett kylskåp i standardstorlek vara enormt. Det äter inte bara upp ditt värdefulla utrymme utan sträcker sig också ut från väggen och kommer i vägen. Men frågan är om det är så nödvändigt eller inte?

Ja, ett kylskåp är nödvändigt, men du behöver inte ha ett enormt kylskåp som tar upp halva köket. Du kan byta ut din enorma mot ett smalt kylskåp, litet och mindre utrymmeskrävande. Många av de senaste kylskåpen kommer med en kombination av motdjup och frys, allt i ett. Du kan spara ditt värdefulla korridorutrymme och få ditt kök att se större ut genom att använda dessa höga smala kylskåp.

Diskmaskinslåda

Om du vill spara tid och utrymme i ditt kök för att diska är det smidigaste och prisvärda sättet att köpa en kompakt låddiskmaskin. Dessa lådor är fristående och kan tvätta fyra eller fler tallrikar åt gången. Fristående, bärbara diskmaskiner är väldigt lika de formella men är smalare och smalare. Dessutom kommer de ofta möblerade med hjul för att flyttas till en annan del av köket när de inte används. Strumpan som ansluter ett handfat till en diskmaskin är designad för att passa de flesta moderna kranar.

En alternativ kran eller andra slangkopplingar kan vara nödvändiga. Dessa diskmaskiner finns i en enkel- och en dubbellådsdiskmaskinsmodell. En diskmaskin med 2 lådor är ungefär samma som en vanlig diskmaskin och passar förmodligen inte bra för ett litet kök. Å andra sidan kommer en modell med en låda att ta upp halva utrymmet och enkelt installeras under disken. Dessutom sparar den också el.

Smart mikrovågsugn; En behändig liten köksmaskin

I ett litet kök räknas varje tum av utrymme eftersom du inte har gott om plats att fixa dina vitvaror. Föreställ dig hur otroligt det kan vara om du har två apparater i närheten av en. Vi pratar inte om en omöjlig dröm. Vi pratar om den innovativa konvektionsmikrovågsugnen.

Den nya typen av mikrovågsugn kombinerar en mikrovågsugn med en varmluftsugn som ger du det bästa av två världar. Denna mikrovågsugn hade flera fördelar. Du kan använda den för att tina upp, baka och till och med grilla mat. Dessutom kan de flesta modellerna passa där din traditionella mikrovågsugn sitter. Det finns inget behov av att spara utrymme för en separat ugn om du har extra utrymme för att lagra mat.

Och kom ihåg, om du är en kaffeälskare kan du definitivt inte vara utan en kaffekvarn. Därför behöver du en bärbar kaffekvarn som inte tar mycket plats i ditt kök, och som tur är för dig finns det många bästa kaffekvarnar du kan välja mellan, de finns i olika storlekar så att du kan välja den som bäst passar dina behov

Använd en bärbar induktionshäll

Om du inte lagar mat så ofta bör du kanske komma överens om att din gasspis ser ut som ett slöseri med diskutrymme. Även om du fortfarande använder den då och då eftersom det förbrukar en enorm yta för matlagning. Om du vill frigöra en del av ditt köksutrymme när din spis förmodligen inte används, riv ut din gasspis och byt ut den mot en bärbar induktionsspis.

Denna bärbara spis fungerar nästan på samma sätt som traditionella spisar. Du kan använda den för att grilla och steka men tänk på det. Använd alltid kokkärl som inte är av aluminium. Efter att ha rengjort spishällen noggrant efter tillagning kan du förvara den var som helst i ditt köksskåp eller utanför köket. Och kan ha lite extra utrymme.

När du har ett litet kök i ditt hus kan köp av utrymmesbesparande köksmaskiner resultera i mindre krångel och mer ledigt utrymme.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!