Rätt belysning för hemmet köps ofta online

Renoverar du eller har du precis köpt ett nytt hem? Kanske går du i tankarna om att göra om i din redan befintliga bostad? Oavsett vilket så behöver varje hem belysning och lampor. Du har gott om val ifall du köper lampor online.  

Handla online

Det är lätt att bli lite rådvill inför mängden olika ljuskällor som existerar på marknaden. Att handla ljuskällor via nätet innebär både kostnadseffektiva lösningar och med en variation som en butik har svårt att matcha. Med trygga betalningslösningar och ofta full returrätt innebär det att handel online blir ditt bästa val.

Välj LED

Allt fler lampor och ljuskällor, som glödlampor och halogenlampor håller på att fasas ut samtidigt som LED-belysning blir allt mer populär. Med LED minskar du din energiförbrukning samt njuter av ljuskällor som varar väldigt länge och är helt flimmerfria. Det finns både LED armaturer och Led lampor på lampor.nu.

Även lysrör för olika användningsområden kan du köpa online. Lysrör finns i flera längder, watt och färgtemperaturer. Du hittar online ett stort utbud av de vanligaste T8, T5, cirkulära och blacklight UV lysrör för tex insektsfångare. Tänk på att lysrören varierar med dess watt, ju högre watt desto längre lysrör. Vill du sänka dina energikostnader med upp till 70%? Välj LED lysrör! 

Andra lösningar

Urladdningslampor kallas också High Intensity Discharge, HID lampor. Dessa lampor skiljer sig från andra lampor eftersom de producerar ett högt ljusflöde tack vare att de har olika gaser inuti glaskolven. Dessutom är de mycket kompakta och passar till mindre armaturer. Urladdningslampor är effektiva eftersom de har ett högt ljusflöde, en bra färgåtergivning, en låg värmeproduktion och en lång livslängd. De utstrålar inget UV-ljus, något som annars bidrar till att produkter bleks. Rundstrålande halogenlampor för 230V (utan drivdon) fasas ut sedan 1 september 2018. Det går fortfarande att köpa resterande halogenlampor på lager.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!