Satsa på balkongliv

En mysig liten uteplats i form av en balkong är guld värd. Skapa din egen lilla oas där du kan tillbringa härliga dagar och kvällar långt in på hösten. 

Möblera smart

Det krävs ingen stor balkong för att kunna skapa den där mysiga, hemtrevliga och ombonade känslan. En liten balkong ger precis lika mycket trivsel! Inred din balkong med fina och praktiska balkongmöbler. Om du har en mindre balkong är det viktigt att möblera den smart. Online kan du hitta massor av inspirerande tips för balkonger i alla storlekar. Cafébord med stolar, till exempel, passar extra bra till den lilla balkongen. Det finns ett stort utbud av fällbara balkongmöbler på marknaden, vilka skapar många möjligheter även för den lite mindre balkongen. Ett annat bra alternativ när du står inför att inreda din lilla balkong är ett balkonghängbord som du praktiskt fäller upp när du ska njuta av en kopp kaffe och en stunds lugn och ro på balkongen. 

Inred balkongen med personlighet

Oavsett om du har en stor eller liten balkong, ger det så mycket mer atmosfär och hemtrevlig känsla om du inreder den efter din personlighet. Ta fram din fantasi och låt kreativiteten flöda när du inreder balkongen. Plädar och kuddar skapar värme och trivsel och växter lika så. Ljusslingor ger alltid den där mysiga känslan och skapar en fin uteplats som du kan njuta av även under mörka sensommarkvällar och ljumma höstdagar.

Generellt har vi ofta för få ljuskällor, så även på våra uteplatser. Nu finns det praktiska solcellslampor som gör så väl plånbok som miljö glada. Vira en ljusslinga kring balkongräcket och häng upp lampor lite här och var. Kanske en ljuslykta med levande ljus på bordet?

Bjud in familj och vänner till en härlig gemenskap till din lilla oas och njut av den så mycket du bara kan även när den kallare årstiden knackar på dörren. 

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!