7 Sätt att göra Din Uteplats Mysigare i Kallt Väder

Få mer nytta av din uteplats eller trädäck i år med en flera av dessa idéer för att göra din uteplats mysigare i kallt väder.

Även när det blir kyligare vill du kanske sitta utomhus och njuta på din uteplats. I denna artikel tittar vi närmare på hur du kan göra din uteplats trevligare och mysigare att vara vid när det blir kallare.

Här är några idéer för att göra din umgängesyta utomhus i kallt väder mer bekvämt.

Tillsätt värme

Utan tvekan är ett av de enklaste sätten att göra din uteplats trevligare när temperaturen minskar att lägga till en värmekälla. De bästa alternativen inkluderar rumsvärmare, en eldstad (portabel eller permanent), en öppen spis eller till och med en pizzaugn utomhus. Samlas runt elden (men inte för nära!) För att njuta av tid med dina nära och kära. En infravärmare är det vanligaste och mest populära sättet att värma upp utrymmet utomhus. Se vår lista av de bästa infravärmarna här.

Installera vindskydd

Vinden kan bli väldigt kall när temperaturen går ner. För att göra din uteplats mysigare vill du därför skydda dig från vind genom att installera vindskydd. Plantera höga buskar eller installera ett staket runt ditt utomhusutrymme för att fungera som ett vindskydd, vilket förhindrar att vinden stör din utomhussamling. Dessa växter är bra för bakgårdens integritet och insynsskydd.

Installera utomhusbelysning

Om din uteplats inte kan användas under dagen, överväg att installera in utomhusbelysning. Fäst lampor på höga staketstolpar eller andra strukturer över din uteplats för att skapa en mysig plats för dina gäster.

Köp mysiga möbler och tillbehör

Gör ditt utomhusutrymme lite mysigare med ett överflöd av varma filtar, fleece- eller ullkuddöverdrag och naturligtvis goda drycker för att värma dina gästers händer.

Lägg till ett spabad/bubbelpool

Om du har funderat på att köpa en bubbelpool ett tag nu, är det här dags att äntligen göra det! Ett bad i ett spabad kan kännas alldeles gudomligt efter en lång dag. Men fördelarna går långt utöver enkel avkoppling eftersom att det finns många hälsofördelar. Se vår lista på de bästa spabaden här.

Konvertera ditt garage

Förvandla ditt garage till en trevlig uteplats i höst och vinter. Öppna garageporten, ställ upp några gräsmattor och skruva upp garagevärmaren. Lätt!

Klä dig efter väder

Den här är ganska uppenbart men du skulle bli förvånad över att veta att vissa människor gynnar mode framför komfort. Medan du hänger i kylan, skydda dig själv med rätt rockar, halsdukar, handskar och mössor.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!