Skanska Ingår Miljardkontrakt för Bioteknikanläggning i Washington till ett Värde av 2,25 Miljarder Kronor

Skanska, det internationellt erkända byggföretaget, har officiellt undertecknat ett betydande kontrakt värt USD 215 miljoner med det framstående bioteknikföretaget Seagen. Den kommande anläggningen för bioteknik, som ska byggas i den livfulla staden Everett, belägen i delstaten Washington, USA, förväntas bli en ledande kraft inom bioteknisk forskning och utveckling.

Med en yta som sträcker sig över 25 000 kvadratmeter, kommer anläggningen att rymma toppmoderna produktionslokaler, innovativa lagerutrymmen och effektiva områden för frakthantering. Dessutom kommer anläggningen att inkludera moderna kontorsmiljöer som främjar samarbete och kreativitet, samt avkopplande caféområden för de framtida forskarna och anställda att njuta av.

Byggprocessen är redan i full gång och förväntas slutföras i det fjärde kvartalet 2024. Skanska, med sitt rykte för högkvalitativa och hållbara byggprojekt, kommer att säkerställa att anläggningen inte bara lever upp till de högsta standarderna för bioteknisk innovation, utan också harmoniserar med den omgivande miljön och samhället.

Denna milstolpe för både Skanska och Seagen kommer att integreras i Skanskas orderbok för det tredje kvartalet 2023, ytterligare befästande företagets ställning som en världsledande aktör inom bygg- och anläggningssektorn.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!