Skanska tar hem kontrakt värt 650 miljoner för att bygga nytt kontor åt Vectura Fastigheter

I en stor utveckling för byggsektorn har Skanska nyligen mottagit ett uppdrag av Vectura Fastigheter att bygga en ny byggnad i Brunnshög, Lund. Denna byggnad kommer att vara en plats för både kontor och forskning, vilket framhäver det växande behovet av multifunktionella utrymmen i dagens dynamiska affärslandskap.

Kontraktet, värt cirka 650 miljoner kronor, markerar en betydande investering i regionens infrastruktur och framtidens forskningskapacitet. Detta projekt kommer att ytterligare stärka Skanskas position på marknaden som en ledande aktör inom byggbranschen.

För Vectura Fastigheter innebär denna utveckling en möjlighet att expandera sin verksamhet och forskningskapacitet i Lund, en stad känd för sitt starka fokus på innovation och utbildning. Det förväntas att den nya byggnaden kommer att bli en central punkt för företagets fortsatta utveckling och tillväxt.

Detaljer om den exakta tidslinjen för byggnadens uppförande och när den förväntas vara redo för användning är för närvarande inte tillgängliga. Det står dock klart att detta projekt är ett viktigt steg framåt för både Skanska och Vectura Fastigheter, och ett starkt tecken på fortsatt tillväxt och utveckling inom byggsektorn​.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!