Typer av av bänkskivor för dina Köksrenoveringsplaner

Om dina bänkskivor är över ett eller två år gamla kan det vara dags att uppdatera dem eller byta ut dem för att verkligen öka värdet på ditt hem. Bara denna förändring i ditt kök kan hjälpa till att ändra tonen i hela utrymmet, vilket kommer att hjälpa när du säljer ditt hem. Här är några av de bästa bänkskivorna som du bör överväga.

Modernt och elegant med kvartsbänkskivor

Det finns en anledning till varför kvartsbänkskivor förblir överst på listan varje år: för att de är hisnande, minimalistiska och extremt motståndskraftiga mot bakterier, värme, repor och fläckar. Om du lagar mat i ditt kök kommer det att bli rörigt, kvarts klarar av röran vilket gör det mycket önskvärt och mycket attraktivt för potentiella köpare. Ännu mer imponerande är det faktum att kvarts är ett konstgjort material, vilket betyder att det är mycket anpassningsbart och kan göras i vilken färg, finish eller mönster som helst så att du verkligen kan använda det för att framhäva styrkorna i din befintliga inredning.

Bänkskivor av natursten

På raka motsatta sidan av bordet finns bänkskivor i natursten. Stenbänkskivor glider sakta in i kök över hela världen, och av goda skäl: de är fantastiska. De kan vara dyrare, men det är svårt att diskutera den mycket hållbara och polerade elegansen som naturliga bänkskivor av marmor och granit kan ge ett hem. Att bara lista bänkskivor i marmor kan hjälpa till att öka attraktiviteten hos ett hus och bidra till att öka intresset.

Bänkskivor av Block

Om ditt kök har ett mer industriellt utseende kan bänkskivor av slaktblock vara ett naturligt alternativ som hjälper till att framhäva både ljusa och mörka färgpaletter och ge den övergripande känslan i ditt kök.

Block kan skapas av ett stort urval av ytbehandlingar så att välja en träfärg som matchar ditt kök utan mer renovering borde vara ganska enkelt. Dessutom är slaktarblock vanligtvis ganska lätta att underhålla och är otroligt motståndskraftiga mot det mesta om du håller på med mineraloljebeläggning minst en gång vartannat år.

Bänkskivor i betong

Även om betong förmodligen inte är det första du tänker på när du tänker på ditt kök, borde det bero på att när industrikök växer i popularitet kommer betong att få en återfödelse. Användningen av betong i kök hjälper till att omedelbart ge ett modernt utseende till rummet, och som ett mycket hållbart material har det en rejäl uthållighet. Tänk urbant och edgy om du väljer detta bänkmaterial och dekorera sparsamt för bästa slutresultat.

Om du inte är nöjd med din nuvarande livssituation kan det vara dags att fundera på att sälja. Men att sälja ditt hem behöver inte vara stressande, och att göra några mindre renoveringar kan hjälpa dig att få ett högre begärt pris och hjälpa dig att effektivisera processen. Köksrenoveringar är några av de enklaste och mest effektiva sätten att öka säljkraften i ditt hem. Är du osäker på var du ska börja? Bänkskivor är en av de största ytorna i ditt kök bredvid skåp, och de ignoreras ofta.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!