4 kreativa sätt att visa upp dina Fotografier Hemma

I ditt hus eller lägenhet är bilder ett underbart sätt att göra utrymmet personligt och lägga till visuellt tilltalande detaljer till kala väggar.

Att komma på den ideala metoden för att presentera dem kan å andra sidan vara lite svårt. Här är några sätt att visa dina fotografier.

1. Bildkollage

Att visa en mängd olika bilder snarare än ett enda fotografi är en fantastisk metod för att förmedla alla känslor eller viktiga händelser som inträffade under en betydande period i ditt liv. Du kan beställa en måttanpassad tavelram så att du kan anpassa den till din vägg på bästa möjliga sätt.

Collage håller på att bli en accepterad och till och med kreativ metod för att visa dina foton. Det kan vara svårt att bara välja ett fotografi som representerar alla känslor eller aktiviteter som omger ett speciellt tillfälle. Inramning kan vara dyrt, så det är ännu viktigare att välja en enda, perfekt bild. Som ett resultat är collage en fantastisk metod för att visa en mängd olika foton utan att behöva skriva ut och rama in olika delar.

Collage kan användas för en mängd olika ändamål. Att skapa en samling minnen från en enskild händelse, till exempel en familjesemester, är ett klassiskt exempel. Om du tog med din familj på en strandsemester kanske du har gjort en mängd olika saker, som att dyka, snorkla, äta middag på attraktiva restauranger och besöka omgivande landmärken eller sevärdheter. Hur skulle du kunna välja bara ett skott från en sådan minnesvärd semester? Ett collage kan användas för att sammanställa en samling som sträcker sig över hela resan.

2. Washi Tape

Washi Tape Frames är ett fantastiskt DIY-projekt för ditt hemgalleri. Detta är en rolig, unik metod för att visa bilder som är lätt att ta bort och som inte skadar väggarna. Washi-tejp finns i en mängd olika färger och utföranden. Du kan använda den för att tejpa dina utskrifter på väggen och för att konstruera din ram genom att placera den runt dina bilder.

Washi-tejp är en form av konstnärlig pappersbaserad tejp som är perfekt för att visa bilder utan att skada väggen eller fotot. För att göra ett starkare intryck, använd washi-tejp för att konturera varje foto, eller klipp små bitar för att fästa vid varje hörn för en mer subtil effekt. Du kan också välja bland en mängd olika typer av olika färger och färgglada mönster för att ge extra visuell dragning.

3. Skugglåda

Shadowbox-ramar är inkapslade tavelramar med glasfront som lätt kan ställa ut dyra saker. Du kan göra din egen och få den kortfattad för att markera det eller de föremål som du vill markera. En ram för skugglåda kan användas för att ställa ut eller hänga din senaste prestation eller något annat anmärkningsvärt föremål. För att visa något av minnena du vill visa i ditt hem, välj en ram för skugglåda. Shadowbox-ramar kan hålla och ställa ut dina värdefulla minnen, oavsett om det är en tröja eller en samling medaljer. När det kommer till ramar för skuggbox – speciellt anpassade ramar för skuggbox – kan de lagra och visa ett brett utbud av varor och innehåll. Det finns inget som dessa magnifika ramar inte kan visa, sportminnen som tröjor, basebollkort, utmärkelser, band och mer.

4. Digitala ramar

Digitala fotoramar är ett roligt och unikt sätt att visa och dela dina bilder med andra. Digitala tavelramar behöver inte ersätta dina tryckta fotoklippböcker och album; snarare kan de komplettera varandra. Den digitala bildramen kan visa dina foton på många sätt eftersom den använder elektronik istället för papper för att visa dem. Men eftersom det är kostsamt och kräver el är det inte särskilt miljövänligt. De flesta moderna ramar har en 8- eller 10-tumsskärm med en upplösning på 800 gånger 600 eller 1 024 gånger 768 pixlar. De dyraste ramarna lagrar bilder lokalt på minnet, inkluderar en flashkortplats och kan anslutas till ett trådlöst nätverk för att hämta bilder från webbplatser och tjänster online.

Du kan ansluta dina favoritbilder och grafik till en digital bildram. WiFi kan användas för att länka dessa enheter. Det betyder att du kan uppdatera din eller din familjs ram från var som helst i världen, antingen via ett webbläsargränssnitt på datorn eller direkt från din smartphone. Om du har släktingar i ett annat land kan du maila dem dina bilder inom några sekunder. Du kan också länka dina sociala nätverkskonton direkt till ramen. Det betyder att du bara behöver uppdatera ett flöde online och det kommer att visas på din ram direkt, eller så kan du ansluta dina bilder med SD-kort eller USB om du föredrar en mer konventionell metod.

Ett foto kan säga mer än tusen ord, men det kan också ge din trista vägg en helt ny galax av kreativitet och färger. Ändå kan det vara svårt att komma på uppfinningsrika och intressanta metoder för att visa upp dina utskrifter på resande fot. Använd dessa fotovisningsidéer just nu och låt dina bilder berätta sagan om dina mest älskade ögonblick.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!