Håll det Snyggt och Rent Utanför din Verksamhet

Om det är så att du har en butik, en restaurang, ett hotell eller annan verksamhet där det kommer och går kunder, så kan det vara bra att se till att det alltid är rent och snyggt utanför entrén. En bra sak att satsa på att sätta upp, det är en askkopp utomhus. Det gör att du minskar risken att få en massa fimpar som ligger och skräpar utanför dörren.

Nu är det förvisso en del regler kring hur och var man får röka. Bland annat är det förbjudet att röka på många av de utomhusområden som allmänheten har tillträde till. Men sätter du upp en askkopp, så har de ändå någonstans att göra av fimpen. Idag finns det en mängd bra varianter av dessa hos Skiltex.

Satsa på andra papperskorgar utomhus

Det kan utöver en askkopp utomhus även vara smart att sätta upp en eller flera papperskorgar. Det så att dina kunder kan slänga skräpet där istället för på backen utanför din butik eller verksamhet. Säljer du glass till exempel så är det ju bra om de även direkt innanför kan ha en papperskorg att kasta glasspappret i. 

Papperskorgar utomhus, samt även askkoppar utomhus, det kan även vara bra att sätta upp på olika platser i det offentliga. Så jobbar du med det, så se till att satsa på dessa saker. 

Fler sätt att hålla ordning och reda utanför butiken

För att det ska se snyggt och prydligt ut utanför din verksamhet, så kan det vara bra att se till så att det sopas framför dörren, eller att du lägger ut en bra entrématta eller liknande. En del väljer gallerliknande mattor, medan andra satsar på mattor i gummimaterial. Om du har stora skyltfönster, så kan det vara bra att hålla dessa rena med. Det genom att putsa dem då och då.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!