13 Fantastiska Små Hemmakontorsidéer

Under de senaste åren har tekniken i hög grad påverkat hur vi lever våra liv , driva våra företag och bygga våra företag. Konferenssamtal och distansarbete är nu dagens ordning.

Människor över hela världen kan nu arbeta hemifrån och interagera och diskutera affärer utan att vara fysiskt närvarande.

Det är dock fortfarande relevant att du har en fysisk kontorsyta eftersom detta kommer att ge dig ett bättre rykte. Om du planerar att ha ett hemmakontor med det utrymme som finns tillgängligt i din lägenhet, har vi det i den här artikeln.

Du får reda på varför du bör ha en kontorsutrymmen för ditt företag, saker du behöver tänka på innan du väljer ett litet kontor och fantastiska idéer för små kontorslokaler.

Detta kommer att bidra till att lägga till lyx, skönhet och prakt till varje en del av ditt kontor samtidigt som det ser rymligare och snyggare ut. Du kan till och med lägga till en dold kamera av säkerhetsskäl.

Anledningar till varför du behöver en Fysiskt utrymme för ditt kontor

  • Anställdas hälsa

Dina anställda tillbringar mycket tid på kontoret. Knäppt och litet kontorsutrymme kan påverka deras hälsa, särskilt de som är astmatiska. Dessutom kan arbetare i gamla, mörka och bullriga kontor vara benägna att utsättas för högre stressnivåer.

Kunder har förväntningar

En bok bedöms ofta efter omslaget i de flesta fall. Därför bör ditt kontor skildra meddelandet eller uttalandet du vill skicka till dina besökare eller kunder. Oavsett vilket litet utrymme du har kan du fortfarande göra det estetiskt tilltalande och bekvämt för alla som kommer på besök.

  • Det talar om dina värderingar

Var ditt kontor ligger och hur det är arrangerat säger mycket om ditt företags värderingar .

  • Målmedveten design stödjer en målstyrd kultur

Om du vill ha en kultur som fokuserar på lagarbete i ditt företag, ha gott om samlingsutrymme för samarbete oavsett hur litet det är. Häng också upp inspirerande konstverk om du vill att dina anställda ska ha en kreativ kultur.

  • Tilltänkta talanger kommer att “googla” ditt företag

Få ett professionellt foto av ditt företag och lägg det på internet eftersom potentiella anställda kommer att söka efter ditt företag för att få en uppfattning om hur ditt företag ser ut. De kommer att vilja veta hur gynnsam miljön är för dem att arbeta med. Därför måste du vara försiktig med detta.

Saker att tänka på innan du väljer ett litet kontor

Före när du bestämmer dig för ditt kontorsutrymme bör du överväga följande.

Plats

Det ska vara på en plats som är lätt att lokalisera och bekväm för dina anställda, kunder och kunder.

Företagsstorlek

Som företag ägare kan du lokalisera ditt kontor i ditt hem, beroende på storleken på ditt företag eller företag. Du kan alltid dra nytta av det lilla utrymme du har hemma om du precis har börjat och inte har pengar att hyra en kontorslokal.

Kontorsmiljö

Din kontorsmiljö måste spegla den kultur du vill skapa . Du måste bygga en kontorskultur som föder positivitet.

Fantastiska små kontorsidéer du kan arbeta med


1. Hylla under trappan

Om du vill placera ditt kontor i ditt hem, kan du konvertera under trappan till ett kontor, beroende på hur kreativ du är.

Rensa skräpet som kan vara en skatt. av gamla rockar eller möbler. Skaffa sedan en flytande hylla, väggmonterad förvaringsenhet och lägg till ett litet skrivbord. Du kan göra skrivbordet från en enkel hylla eller välja valfri möbel som kan fungera i obekväma utrymmen.

Få en korktavla på väggen för att visa urklipp och påminnelser; framsidan av din hylla kan öppnas med gångjärn för att dölja papperstrassel. En barvagn kan även förvaras under skrivbordet när du inte arbetar.

Detta utrymme bör dock komplettera resten av rummet. Så skaffa en blandning av neutralt trä och målade ytor och markera med invändiga lampor.

2. Hörnrum

Ett hörn i ditt huvudsovrum kan göras om till ett kontor med tillägg av några flytande hyllor och en förfinad skrivbordsstol.

Ta bort det oanvända utrymmet, häng in några hyllor och lägg till lite ljus. Visa konst och en snygg stol som inte blockerar gångvägen. Eller använd ett skrivbord som fungerar som sminkbord; gör den till en bruksmöbel med ett sovrumsändamål också.

Få ett smalt flytande skrivbord med lådor och förvaringsfack, sätt sedan en spegel på det för att förvandla det till ett toalettbord. Försök också att minska dina nödvändigheter på hemmakontoret, så att du har mindre att gömma undan.

Placera en lampa, bok och några färska blommor på skrivbordet och lägg till en charmig liten pall för Sammanträde.

3. Förvandla en garderobshylla

Använd en nedre hylla i din garderob som skrivbord, fyll sedan på den översta hyllan med arbetsmaterial (böcker, skrivare och så vidare), lägg till lite enkel belysning och skaffa en stol. Du kan måla med en ljus färg eller en uppiggande färg för att lysa upp vrån.

Se till att du stängde dörren utom synhåll när du är klar för dagen för att behålla kontorsatmosfären borta.

4. Öppen hall

Förvandla en öppen hall i ditt företag till en minikontorsuppställning. Bryt ner betongväggen och ersätt dem med glas för att dina anställda ska ha en vacker utsikt att titta på när de arbetar.

Ett litet skrivbord med flyttbara skåp och stolar är också mycket viktigt. Lägg till några gammaldags lampor för att lysa upp miljön när det blir mörkt; denna miljö främjar människors interaktion. Tänk på detta om du planerar att insupa kulturen av lagarbete bland dina anställda.

5. Real Corner Office

Ett litet hörn i ditt hem kan fungera som ett litet hemmakontor. Denna kontorstyp möjliggör både maximal lagring och produktivitet. Använd den vertikala arbetsytan genom att lägga till hyllor och fyllningsbehållare, väggmonterad skrivbordsdesign och recessiva hyllor, och håll skrivbordstillbehör till ett minimum.

Alternativt kan du ställa ett skåp i hörnet och fästa anslagstavlor på insidan av skåpdörrarna för att fungera som en plats där du kan hålla reda på att-göra-listor, biljetter och vykort. Du kan alltid öppna den när du behöver den.

Inkludera en hylla för förvaring och lägg till en pall för att sitta.

6. Ändra din vardagsrumslayout

För ett hemmakontor behöver du kan byta upp möbelarrangemanget i ditt lilla vardagsrum. Ställ din soffa mot den längsta väggen och ställ skrivbordet direkt framför fönstret.

En rektangulär kontorslayout skulle passa perfekt; välj ett hörn av golvet för att skapa denna eleganta lilla uppställning. Välj ett ö-bord och snygga roterande stolar, göm alla fula ledningar, lägg till en vacker målning för arbetstidsinspiration och lägg till vackra ljus.

7. Sitt eller stå arbetsstation

Om ditt yrke innebär att du står länge, skaffa ett L-format skrivbord eller hämta ved och köp en källarhylla för att förvandla en vanlig vägg till ett skrivbord i barhöjd som du kan använda. Dra upp en barstol när du behöver sitta.

8. Rumsavdelargardin

Köp en gardin för att separera ditt arbetsområde från ditt vardagsrum eller rum. Se till att färgen på gardinen kompletterar rummets färg; använd ett sammetstyg om det behövs. Tygväggen ska vara kontorsytans bredd.

Måla kontoret med ljusa färger och satsa på små skrivbord och stolar för att spara utrymme. Välj heltäckningsmatta för ett mer skräddarsytt utseende, och häng upp belysning för att lysa upp hörnet.

9. Använd allt ditt utrymme

Om du vill placera ditt kontor i ditt hem måste du utnyttja ditt utrymme väl. Längden på en soffa matchar vanligtvis spännvidden på ett skrivbord.

Hitta ett smalt skrivbord som passar rummets utseende och förvandla utrymmet bakom soffan till en liten arbetsstation. Du kan få en barstol från köket för att sitta och få dekorativa hyllor bakom soffan för att fungera dubbelt som kontorsförvaring.

10. Ett familjekontor i korridoren

Din hall kan fungera som ett familjekontor. Allt du behöver göra är ett L-format skrivbord för att optimera ytor, en hängande stiftbräda, en flytande hylla för att förvara dina kontorstillbehör och en pall för att sitta.

Måla väggen med ljusa färger och placera några konstverk om du planerar att insupa kreativitetskulturen i dina arbetare.

11. Ett multifunktionsbord

Hämta ett stort bord och använd det som ett dubbelsidigt skrivbord för två användare . Det är idealiskt om du vill att ditt kontorsbord ska fungera som en matsal. Skaffa stolar för att sitta, häng upp en taklampa för att göra utrymmet distinkt och måla med en uppfriskande färg.

Se till att du har tillräckligt med utrymme i närheten för att rensa bort arbetssaker ordentligt före måltid.

12. Avskiljare

Ett lågt mellanvägg i vardagsrummet gör att din arbetsyta känns som ett separat rum eller förvandlar en skiljevägg i ditt hem till en datorstation.

Placera ett smalt högt skrivbord med tillräckligt med utrymme för att balansera en bärbar dator och gott om hyllor för förvaring av kontorsmaterial. Skaffa en skrivbordsstol eller använd en barstol från köket för att sitta.

Häng en pinnbräda ovanför skrivbordet för att frigöra skrivbordsutrymme ytterligare.

13. Små kontorsinstallationer med delade skrivbord

Ta bort klaustrofobiska bås och ersätt dem med avdelare. Skaffa ett kompakt bord och diskussionsbord för seriös brainstorming.

Håll väggarna neutrala och lägg till lite färgglad inredning för att göra det till ett livligt utrymme. Denna stil möjliggör ett effektivt utnyttjande av små utrymmen och personlig interaktion med kollegor.

Slutsats

Om du använder idéerna för små kontorsutrymmen ovan behöver du inte göra en ultimat sökning varje gång du behöver ett kontorsobjekt. Du kommer inte heller att känna dig obekväm på ditt kontor på grund av det lilla utrymmet.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!