Experterna leder dig till ett lyckat byggprojekt

Förlita dig på experterna när du bygger eller renoverar. Deras kunskap och goda råd på vägen är guld värda. 

Spetskompetens

Ett byggprojekt eller en renovering av fasad eller tak är ett komplext projekt där alla faktorer måste stämma in perfekt. Det är lätt hänt att missa något och det bästa är att ta kontakt med en fasadkonsult. Här finns dessutom en specialiserad fasadkonsult med spetskompetens inom puts, murverk samt tegel. Deras kunskaper och erfarenheter av hantverket gör att du kan förlita dig helt på att allt blir professionellt utfört och kommer att hålla i lång tid framöver utan tråkiga överraskningar i form av exempelvis fuktskador.

Det är särskilt i skarven där olika material möter varandra som skador lätt kan ske. Låt expertisen guida dig genom ditt projekt – allt för att du ska få ett lyckat projekt och slutresultat inom fasad och tak. De hjälper dig med allt från rådgivning och granskning av handlingar och sedan genom hela vägen till projektets slut.

Du kan välja mellan att få en helhetslösning eller att få hjälp med utvalda delar av projektet, om du hellre önskar det. 

Verksamma i hela Sverige

Fasader finns i en mängd olika utföranden och de vanligaste är tegel, puts och trä. Plåtfasader har använts länge, men de är inte lika vanligt förekommande. Men, här vankas det en förändring! Numera ser man att nya, särskilt arkitektritade fastigheter som ligger i storstäder allt oftare stoltserar med en plåtfasad. En spännande och välkommen förändring eftersom plåt kan vara oerhört vackert. Du hittar plåt i många olika varianter och färger.

Ta kontakt med professionella fasadkonsulter för konsultationer, besiktningar, utredningar, kontroller samt projektering. Bor du inte och är verksam i Stockholmsområdet? Inga problem! De tar sig an uppdrag i hela landet! Här får du den perfekta kombinationen av gedigen traditionell kunskap om hantverket och den moderna tekniken – vilket är ett vinnande koncept. 

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!