Låt Bygget Marknadsföra Sig Själv

Efter att många byggprojekt stått stilla de senaste åren så börjar det nu dyka upp allt fler runt om i Sverige. Detta gör att det kan bli svårare för dig som byggherre att nå ut med ditt budskap för just ditt byggprojekt. Men med rätt exponering kan du komma långt och det behöver inte heller vara så avancerat. Med några få smarta och enkla lösningar kan ditt byggprojekt nå en helt ny marknad. 

Innan ett byggprojekt drar i gång vill man ju gärna bygga upp ett intresse och kanske till och med börja sälja bostäderna innan projektet ens är påbörjat. För att skapa kännedom kring projektet är det därför viktigt att du sprider det med ett bra och effektivt budskap.

Men det är också viktigt att detta budskap sedan syns ordentligt. Exempel på enkla och smarta lösningar som kan lösa detta är att använda sig av banderoller. Banderoller kan fästas på de flesta ytor och har en lång hållbarhet. Därför blir detta ett kostnadseffektivt val som håller länge men också är enkelt att byta ut. 

Stort budskap större spridning

Till en början kan det vara bra att satsa stort. Då är fasadbanderoller eller banderoll på skyltställning något att satsa på. Skyltställningarna har tre sidor vilket gör att du kan exponera ditt budskap får alla vinklar. Dessa ställningar ser man ofta vid större vägar eller i närheten av byggprojektet. Något som ger mycket bra exponering och som kan synas på flera 100 meters håll. Även fasadbanderoller ger denna effekt. Men här behöver du ha möjlighet att fästa banderollen i en fasad. Ibland hyr exempelvis fastighetsägare ut reklamplatser på sina byggnader som man kan använda. 

Snygga till kring byggarbetsplatsen

När byggprojektet drar i gång är det bra att se till så att det ser snyggt ut mot allmänheten. Risken är annars att det ser väldigt rörigt ut mot omgivningen och som inte kommer att uppskattas av boende och andra verksamheter. Med snygga staketbanderoller kan du med ett smart budskap skapa en trevligare miljö runt arbetsplatsen samtidigt som du kan marknadsföra det nya projektet. Skulle du behöva ändra budskapet efter tidens gång är det superenkelt att byta ut banderollerna mot något nytt. 

Hitta enkelt till arbetsplatsen

Ibland händer det att en arbetsplats inte ligger så lättillgängligt och vägen dit inte är självklar. Med många arbetare på ett och samma ställe kan det därför vara bra att trycka upp tydliga hänvisningsskyltar så att man hittar var på området allt ligger. Detta minskar risken att exempelvis tung trafik som lastbilar med mera kör fel och stör omgivningen runt omkring. För att även se till att man hittar till arbetsplatsen tidigt kan det vara bra att satsa på ett par snygga företagsflaggor som då kommer synas tydligt uppe i luften. 

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!