8 bästa fastighetsböcker för nybörjare

Det går inte att säga emot att fastigheter är en av de mest lukrativa verksamheterna du kan ge dig ut på.

Det är ett bra sätt att tjäna passiv inkomst samtidigt som du gör andra affärer. Det är därför många människor tenderar att ständigt gå in i fastighetsvärlden för att göra det möjligt för dem att göra lönsamma investeringar.

Även om fastigheter är ett givande affärsföretag, kan alla som planerar att investera i realtid. fastigheter måste vara väl förberedda för att bli grundligt utbildade eller upplysta om marknaden innan man börjar. Denna kunskap kommer att förhindra dig från att gå med förlust eller misslyckas i verksamheten.

Som nybörjare som planerar att investera i någon av de olika typerna av fastighetsinvesteringar som fix and flip, uthyrning, råmark, onlineinvesteringar eller fastighetsinvesteringsfonder (REITs), måste du sträva efter att känna till för- och nackdelarna med sådana investeringar innan du börjar.

Några av de bästa sätten att lära sig om fastigheter kan vara genom en-till-en mentorskap med en fastighetsexpert, lära sig det i skolan och bli certifierad som fastighetsproffs eller genom att läsa bra böcker om fastigheter.

Om du väljer att välja det senare alternativet att läsa fastighetsböcker som nybörjare, är det ett utmärkt val. Det finns dock tusentals böcker om fastigheter som du måste välja mellan, vilket gör processen att hitta de bästa böckerna som nybörjare ganska svår. Det är därför den här artikeln är ett måste att läsa för dig.

Här har vi hjälpt dig med forskningen och valt ut några av de bästa böckerna som nybörjare inom fastighetsbranschen enkelt kan läsa, njuta av och förstå.

De här böckerna kommer också att fungera som ritningar som hjälper dig att enkelt navigera på fastighetsmarknaden samtidigt som du förbättrar din finansiella kunskap.

Men innan vi börjar ska vi dela med dig av vikten av att läsa fastighetsböcker som nybörjare.

Varför det är viktigt att läsa fastighetsböcker innan man investerar i fastigheter

De hjälper till att förtydliga fastighetsbegrepp och termer/jargong för att förse dig med rätt kunskap om fastigheter

Fastighetsböcker hjälper dig att utbilda dig genom att ge dig en omfattande förståelse för branschen

De hjälper dig att introducera dig till de grundläggande tekniker som behövs för fastighetsinvestering

Du kan få praktiska och erfarenhetsmässiga guider från proffs och gurus som har uppnått en mycket och gjorde en betydande inverkan i fastighetsbranschen när du läste deras böcker.

Läser böcker om fastigheter som nybörjare hjälper dig att förbereda dig för verksamheten på ett adekvat sätt och gör dig framgångsrik när du väl kan implementera det du har lärt dig efter att ha läst.

De bästa och mest detaljerade fastighetsböckerna för nybörjare

 • 1. Hur man investerar i fastigheter: Den ultimata nybörjarguiden för att komma igång av Brandon Turner & Joshua Dorkin

  Brandon Turner är en av de mest framgångsrika fastighetsinvesterarna i dagens värld. Han har skrivit flera stora och nyttiga böcker om fastigheter genom åren. Den här boken fungerar som en detaljerad guide för alla som planerar att investera i fastigheter.

  Boken diskuterar de olika sätt som du kan använda när du investerar i fastigheter och de strategier du kan använda till de olika sätten du har använt för att få ett lönsamt resultat eller resultat.

  Du kommer att kunna läsa inspirerande verkliga berättelser från fastighetsinvesterare och lära dig av deras stora erfarenhet. Du kommer också att lära dig mycket av deras misstag samtidigt som du får en bra grund att börja.

  Boken kommer också att utsätta dig för de bästa fastighetsinvesteringarna du kan göra, särskilt när du är fortfarande arbetar på heltid.

  2. The ABCs of Real Estate Investing: The Secrets of Finding Hidden Profits, Most Investors Miss av Ken McElroy

  Detta är ännu en introduktionsbok till fastigheter för nybörjare. Det är en bok som kan vägleda dig om hur du utvärderar och hanterar fastigheter, förhandlar om affärer och ökar värdet på en fastighet för att generera bästa avkastning på investeringen.

  Den lär dig grunderna i fastigheter och hur man genererar välstånd för att ha ett stadigt kassaflöde i fastigheter.

  3. Boken om att investera i fastigheter utan (och låga) pengar: Verkliga strategier för att investera i fastigheter med hjälp av andras pengar av Brandon Turner

  Här är ett annat mästerverk från Brandon om fastigheter! I den här boken kunde Brandon rensa bort missuppfattningen att du måste ha mycket pengar för att framgångsrikt investera i fastigheter. Han kastade ljus över hur du kan gå tillväga för att investera i fastigheter när du har små eller inga pengar att göra det.

  Brandon illustrerade också levande olika finansieringsstrategier som du kan använda som nybörjare till investera i fastigheter och bli framgångsrik på det.

  4. Vad de rika lär sina barn om pengar som de fattiga och medelklassen inte gör! Av Robert T. Kiyosaki

  Om du letar efter den bästa privatekonomiboken genom tiderna som har fastigheter som fokuspunkt, då är den här boken ett måste för dig! Med miljontals sålda exemplar över hela världen och översatta till många språk har Rich Dad, Poor Dad-serien blivit en finansklassiker genom tiderna, särskilt för nybörjare inom fastighetsbranschen.

  Det är en bok som effektivt lär dig hur du skaffar passiv inkomst, identifiera dina tillgångar och skulder och investera ordentligt i fastigheter för att hjälpa dig generera enorma intäkter på lång sikt.

  Robert gav några värdefulla lektioner han lärde sig om investeringar och pengar när han växte upp med sin pappa (fattig pappa) och sin bästa väns pappa (rik pappa). Han lärde också läsarna skillnaden mellan att arbeta hårt och att arbeta smart och hur man får pengar att fungera för dig på ett effektivt sätt.

  Den här boken kan i hög grad hjälpa dig att öka din ekonomiska kunskap och ge dig en bra fördel när du bestäm dig för att gå in på fastigheter.

  De andra två böckerna om finansiell läskunnighet från Robert i serien Rich Dad är; “Rich Dad’s Cashflow Quadrant: Rich Dad’s Guide to Financial Freedom” och “Rich Dad’s Guide to Investing: What the Rich Invest in, That the Poor and the Middle-Class Do Not.” Att läsa denna trio av Robert kommer att hjälpa dig att hantera din ekonomi på ett adekvat sätt för att skapa mer välstånd när du investerar i fastigheter.

5. The Millionaire Real Estate Investor av Gary Keller

Om du behöver en detaljerad bok som kan hjälpa dig att starta fastigheter med ett miljonärtänk, är den här boken för dig.Före Författaren skrev den här boken och intervjuade 100 framgångsrika fastighetsinvesterare för att göra det möjligt för honom att förstå deras tankesätt. Resultatet ledde till skrivandet av denna bok, där han förstörde de olika myterna som skapar bakslag för nybörjare som vill investera i fastigheter.

6. Boken om investeringar i hyresfastigheter: Hur man skapar välstånd med intelligenta köp och innehav av fastighetsinvesteringar av Brandon Turner

Om hyresfastigheter är ditt största intresseområde för fastighetsinvesteringar, bör du försöka läsa denna fantastiska bok av Brandon.

Denna bok kommer att lära dig de olika strategier du kan använda för att få ett enormt kassaflöde och bli mycket framgångsrik som investerare i hyresfastigheter.

De olika skattestrategierna, hur man finansierar hyresfastigheter och får bra affärer, bland annat, är några av de saker du kommer att lära dig av den här boken som nybörjare.

Som han är van vid att göra i sina böcker kunde Brandon Turner dela med sig av de misstag som vissa fastighetsinvesterare gör för att förhindra att du gör samma misstag.

7. Fastighetsinvesteringar som gått dåligt: ​​21 sanna berättelser om vad man INTE ska göra när man investerar i fastigheter och vända hus” av Phil Pustrejovsky

Fastighetsinvesteringar är inte långt ifrån att gå dåligt när det är felaktigt gjort. Därför, om du vill ha erfarenhetsmässig information om de negativa sidorna av fastigheter, bör du överväga att läsa den här boken.

Förutom de belöningar du kan få från fastighetsinvesteringar, finns det också stora risker och misslyckanden som du kan stöta på i processen. Dessa och fler har diskuterats tillräckligt i den här boken genom de verkliga berättelserna från andra fastighetsinvesterare.

Så, som nybörjare kan du lära dig av dessa berättelser och inte upprepa de misstag som investerarna gjorde.

8. The Book on Flipping Houses: How to Buy, Rehab, and Residential Properties av J. Scott

För dem som är intresserade av att investera i husflipping i fastigheter är det här en bra bok att börja med.

Som expert på husflipping har J. Scott skrivit den här boken för att vägleda nybörjare som vill investera i fastigheter, särskilt husflipping. Det är en omfattande bok som ger dig en steg-för-steg-guide för att göra rätt investering när det gäller att vända hus i fastigheter.

Läsare är ledare

Den populära aforismen som säger “Läsare är ledare,” kan inte överbetonas. Det är därför några av världens mest framgångsrika människor är kända för att vara ivrig läsare. När du kan läsa bra böcker om vilken verksamhet eller kunskapsområde du än har ett stort intresse för, är det en stor fördel för dig.

Därför, som en nybörjare som vill göra en givande karriär inom fastigheter, ovannämnda böcker är några av de bästa böckerna om fastigheter för alla nybörjare.

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år?  Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!
Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi på Proffsmagasinet har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!